Service delivery, change og configuration manager søges til OneIT

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

 I 2018 genererede Eurofins en proforma omsætning på 4,2 milliarder (proforma) euro fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere.

Eurofins Food-Feed A/S

Eurofins Food-Feed består i dag af tre selskaber, som samlet analyserer alt fra jord til bord knyttet til fødevarer. Der analyseres 24/7. Det gøres fordelt på selskaberne Milk Testing, Eurofins Steins og Vitamin Centret – alle 3 interne kunder til OneIT. I OneIT er vores formål at supportere og levere de IT services, som sikrer, at vores forretning kan levere til vores fælles slutkunder.

OneIT er en støtte funktion, der agerer systemintegrator for forretningen. Vi udvikler selv og kobler software fra Eurofins gruppen til løsninger til vores forretning. Vi ønsker at styrke OneIT yderligere indenfor ITSM og nye / kommende indsatsområder. Derfor søger vi nu forskellige kollegaer til teamet - alle med forventet opstart i 2019.

Jobbeskrivelse

Vi ønsker at styrke vores team med en kombineret service delivery, change og configuration manager. Stillingen er nyoprettet, og kommer til at omfatte alle tre områder: service delivery-, change- og configuration management. En stor del af din hverdag kommer til at foregå på engelsk. Du vil få rig mulighed for i tæt dialog med OneIT manageren at sætte dit eget præg, samt udvikle rollen og processerne herunder.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • At fungere som primær kontaktpunkt til og for forretningen herunder interne kunder og samarbejdspartnere på tværs af selskaberne
 • At koordinere og tage ansvar for sikring af vores service koncept. Dette inkluderer opbygning af vores servicekatalog, sikre vores serviceleverancer og -aftaler
 • At administrere og facilitere change processen, herunder være bindeled mellem forretning og vores udviklingsfunktion, samt agere projektleder på udvalgte opgaver
 • At stå for vores configuration management database (CMDB). Det indebærer at opbygge processer og systemer, træne relevante parter, samt koordinere mellem disse. Du vil have ansvaret for CMDB’ens vedligeholdelse og løbende audits for at sikre kvalitet.

Vi tilbyder

Et spændende job med udfordrende opgaver, hvor du vil få en alsidig hverdag, som du i høj grad selv skal være med til at udvikle i en international organisation. Jobbet er ideelt for dig, som er god i den udadvendte rolle. Du vil blive en del af et stærkt team, som du både kan fagligt sparre med. Men der er samtidig plads til godt humør, et godt sammenhold, og når det ofte går stærkt, så løfter vi i flok og hjælper hinanden.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer
Vi har ikke krav til en specifik uddannelsesbaggrund. Du kan være kandidat, ingeniør og/eller have en anden IT baggrund. Vi forventer dog som minimum, at du har nogle års erfaring indenfor et, gerne flere, af de tre nævnte områder i stillingen.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • Har værktøjskassen i orden herunder har kendskab og erfaring med ITIL og gerne agil udvikling
 • Har særdeles god forretningsforståelse
 • Har god forståelse for service og hvordan vi fortsat forbedrer vores ydelser til forretningen
 • Har gode kommunikationsmæssige evner og er vant til at begå dig professionelt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

Personlige kompetencer
Foruden at du som person skal have evnerne og lysten til at kommunikere og koordinere på tværs af mange led, skal du være glad for en vekslende hverdag og at have mange bolde i luften.

Desuden er det en fordel, hvis du

 • Har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne
 • Har kundefokus, er robust og har høje kvalitetskrav
 • Kan arbejde selvstændigt, men samtidigt er en teamplayer

Yderligere informationer

Arbejdstid
Der er tale om en fuldtidsstilling

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen. Der kan forekomme rejsedage.

Tiltrædelse
Efter aftale med forventet opstart i 2019

Yderligere informationer

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Food-Feed A/S er du velkommen til at kontakte OneIT Manager Mette Sjørup Styrbæk på tlf. +45 21 34 92 58

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ansætter så snart, vi har fundet den rigtige. Vi vil derfor anbefale, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Fortrolighedspolitik