Productiemedewerker avond/nachtploeg

 • Barneveld, Nederland
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 45.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een omzet van 3.8B€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met ca 50.000 medewerkers een omzet van ~4.7B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Onze mensen bij Eurofins leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid. Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen. Eurofins investeert structureel in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

Functieomschrijving

Voor Eurofins Analytico in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar:

Productiemedewerker avond/nachtploeg
Aantal werkdagen in overleg bespreekbaar

 Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van gevarieerde werkzaamheden zoals malen AS3000, sorteren, vrijgeven en het verdelen van grond- en watermonsters over de desbetreffende afdelingen.
 • Controleren van jouw gedane werkzaamheden op de gestelde normen en kwaliteitseisen.
 • Het zelfstandig uitvoeren van handelingen zoals bijvoorbeeld het steken en malen van monsters.

Functie-eisen

Heb jij:

 • Het vermogen om een langere tijd nauwkeurig kunnen werken;
 • Het vermogen om flexibel te kunnen omgaan met een variatie aan werkzaamheden;
 • Oog voor efficiëntieverbeteringen;
 • Goede spreek- en taalvaardigheid van de Nederlandse taal;
 • Ben je tot slot betrokken, resultaatgericht, accuraat en communicatief vaardig?

Wie weet zijn wij op zoek naar jou!

Aanvullende informatie

Wanneer/werktijden?

De werktijden binnen de avond/nachtploeg zijn van 17:45 tot 02:00 uur. 

Wat bieden wij?

 • Werktijden van 17:45 tot 02:00 uur;
 • Toeslag van 40% voor werken in de nachtploeg;
 • Een baan waarbij jij komt te werken in een professioneel laboratorium met enthousiaste en deskundige collega’s;
 • Een leuke job die je prima kunt combineren met je school, studie of gezin;
 • Werk waarbij je met de juiste inzet en mogelijkheden meer werkzaamheden kunt leren, zodat je meer haalt uit zowel jezelf als je baan;
 • Doorgroei mogelijkheden.


Voldoe je aan bovenstaand profiel dan zien wij graag je CV en motivatiebrief tegemoet. Deze kun je sturen via onderstaande button.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van deze functies kun je informatie inwinnen de afdeling HR op het telefoonnummer 0342-426367

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken

Privacybeleid