Bijbaan Student (avonddienst)

 • Barneveld, Netherlands
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-forma omzet van 4.2€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

Functieomschrijving

Voor Eurofins Analytico in Barneveld zijn wij (ter uitbreiding) per direct op zoek naar:

Studenten

Wat ga jij doen?      

Je voert handelingen uit ten behoeve van het afwegen van monstermateriaal zodanig dat:

 • Volgens de aangegeven instructies op het scherm de juiste hoeveelheid van het monstermateriaal in de flesjes/ bakjes is geschept;

 • De juiste stickers op de potjes/ bakjes zijn geplakt;

 • De potjes/ bakjes in de krat zijn gezet.

 • Je zorgt voor de distributie van monsters naar andere afdelingen en een opgeruimde werkplek, zodanig dat:

 • De originele monsterpotten terug in de krat zijn gezet en gemarkeerd als afgehandeld;

 • De deelmonsters klaarstaan  en/of worden gebracht naar de opvolgende afdeling;

 • De werkplek opgeruimd blijft en voorzien van benodigde materialmen.

 • Tijdens de diverse werkzaamheden hou jij je aan de werk- en veiligheidsvoorschriften.

Functie-eisen

Bezit jij …

 • Wisselende werktijden in de avonddienst tussen 17.30 en 2:00.
 • Flexibiliteit in het omgaan met de grote verscheidenheid aan werkzaamheden;
 • Een kritische instelling ten opzichte van het eigen werk;
 • Het vermogen om een langere tijd nauwkeurig te kunnen werken;
 • Goede spreek- en taalvaardigheid van de Nederlandse taal;

Aanvullende informatie

Wanneer?
Er wordt een wekelijkse planning gemaakt. Voorkeur voor beschikbare dagen kan worden aangegeven. Let wel: een minimale beschikbaarheid van 2 avonden is vereist.

Wat bieden wij?
Een baan waarbij jij komt te werken in een professioneel laboratorium met enthousiaste en deskundige collega’s. Werk waarbij je met de juiste inzet en mogelijkheden meer werkzaamheden kunt leren, zodat je meer haalt uit zowel jezelf als je baan.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet. Deze kun je sturen via de sollicitatielink.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van deze functie kun je informatie inwinnen bij de afdeling HR via 0342-426367/369.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Privacybeleid