Eurofins Product Testing A/S søger en dygtig laborantelev til foråret 2020

  • 8464 Galten, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Scientific er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.
I 2018 genererede Eurofins en omsætning på 4,2 milliarder euro (proforma) fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere.

Eurofins Product Testing A/S har til huse i Galten - mellem Silkeborg og Århus. Laboratoriet, der blev etableret i 1981, har siden starten arbejdet med analyser og test af produkter og materialer samt tilhørende rådgivning. Vores viden om forskellige materialetyper er stor. Sammensætningen, brug af tilsætningsstoffer, aktive stoffer, fyldstoffer, konserveringsmidler og lignende er noget, som vi beskæftiger os med hver dag.

Jobbeskrivelse

Med tiltrædelse den 3. februar 2020 søger Eurofins Product Testing A/S en dygtig og energisk laborantelev.

Du vil få et spændende udviklings- og læringsforløb, og vil indgå i de forskellige laboratorieteams sammen med dygtige arbejdskolleger. Du vil komme igennem de fleste typer af forskellige opgaver laboranterne hos Eurofins Product Testing har. Desuden vil du komme til at arbejde med kvalitetskontrol af vores udstyr, ligesom du også får kendskab til kvalitetsaudits på laboratoriet.

Kvalifikationer

Dine faglige og personlige kompetencer er:

  • Godt humør
  • Gode it kundskaber, specielt inden for Excel
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Taler og skriver dansk
  • Kvalitetsbevidsthed og god ordenssans
  • God til at planlægge og få afsluttet dine opgaver
  • Flotte resultater fra laborantstudiet

Yderligere informationer

Vi tilbyder
Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet
international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier.
Forløber og afsluttes dit praktikforløb tilfredsstillende, vil der være mulighed for fastansættelse
efterfølgende

Arbejdstid
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (flexordning), og ligger typisk i tidsrummet mellem kl. 07.00 og 16.00

Arbejdssted
Du kommer til at arbejde på laboratoriet med adressen: Smedeskovvej 38, 8464 Galten 

Tiltrædelse

3. februar 2020 og under hensyntagen til din uddannelsesplan

Vil du vide mere
Vil du vide mere om elevstillingerne, er du velkommen til at kontakte Teamleder Karen Eske Rasmussen tlf.: 26 86 42 17 (mellem 8-16). Du kan læse mere om Eurofins Product Testing på www.eurofins.dk/product-testing/  

Husk, at du skal have fulgt grundforløbet på en laborantskole eller Erhvervsakademi, for at kunne komme i betragtning som laborantpraktikant.
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Ansøgning
Send dit cv, ansøgning, uddannelsespapir og andre relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret" senest d. 8. september 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 39 og opfordrer derfor til, at du sender CV, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt

Fortrolighedspolitik