Avoin hakemus

  • Lahti, Suomi
  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa.

Eurofins  toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa.  Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Työn kuvaus

Oletko kiinnostunut työmahdollisuuksista, joita Eurofins Suomessa tarjoaa? Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja kerro meille: 

- Minkälaista työtä etsit?

- Millä paikkakunnalla tai missä yksikössä haluaisit työskennellä?

- Millainen opiskelu- ja työtausta sinulla on?

Pätevyydet

Edellytämme alalle soveltuvaa koulusta tai työkokemuksella saatua pätevyyttä. Toivomme, että suomen kielen lisäksi hallitset myös englannin kielen. Arvostamme yhteistyökykyä, hyviä viestintätaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Lisätiedot

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille. Saat sähköpostiisi kuittauksen, kun hakemuksesi on saapunut perille. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on avoinna koulutustasi ja työkokemustasi vastaavia tehtäviä.

Tietosuojakäytäntö