Työharjoittelija - avoin hakemus

  • Oulu, Suomi
  • Harjoittelija

Yrityksen kuvaus

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa.

Eurofins  toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa.  Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Työn kuvaus

Ympäristö-, teollisuus- ja kaivosalan laboratoriomme sekä ympäristönäytteenotto- ja asiantuntijaorganisaatiomme tarjoavat mahdollisuuksia työharjoitteluun ympäri Suomen. Työharjoittelu meillä voi kestää muutamista viikosta jopa puoleen vuoteen, riippuen omista opinnoistasi. Saat kokemuksia ja taitoja, joiden avulla urasi saa lennokkaan alun. Työskentelet oikeiden asiakasprojektien parissa ja saat tukea kokeneilta ammattilaisiltamme.  Työharjoittelu Eurofinsillä voi myös avata sinulle mahdollisuuden kesätöihin tai pysyvämpään työsuhteeseen Eurofins-konsernin palveluksessa. 

Pätevyydet

Voit olla opintojesi alkuvaiheessa tai jo loppusuoralla toisen asteen oppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Voit opiskella esimerkiksi ympäristönhoitajaksi, laborantiksi, laboratorioanalyytikoksi, insinööriksi tai diplomi-insinööriksi, kemistiksi, limnologiksi, geologiksi tai biologiksi. Tarjoamme työharjoittelumahdollisuuksia myös IT-alaa tai kaupallista alaa opiskeleville. Toivomme, että omaat sujuvat viestintätaidot (myös sujuvan englannin kielen taidon), positiivisen ja aikaansaavan asenteen ja intohimon oppia uutta ja haastaa itseäsi.

Lisätiedot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työharjoittelumahdollisuuksia, joissa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Pääset mukaan maailman johtavan bioanalyysipalveluiden tarjoajan, Eurofins Scientific -konsernin, suomalaiseen tytäryhtiöön. Olemme Suomen johtava ympäristölaboratorioiden verkosto, jonka palveluksessa työskentelee jo yli 400 ympäristö- ja laboratorioalan ammattilaista. Kaikki ympäristölaboratoriomme ovat FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimia.

Tietosuojakäytäntö