Laborantti - avoin hakemus

  • Lahti, Suomi
  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa.

Eurofins  toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa.  Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Työn kuvaus

Etsimme jatkuvasti ympäristö-, teollisuus- ja kaivosalan laboratorioihimme laborantteja ja laboratorioanalyytikkoja. Työtehtäviisi kuuluvat näytteiden esikäsittely ja analysointi sekä muut laboratorion yleiset työtehtävät. Voit työskennellä myös näytteiden vastaanotossa, jolloin tehtäviisi kuuluu näytelähetysten purkaminen ja näytteiden kirjaaminen LIMS-järjestelmään. 

Pätevyydet

Edellytämme työtehtäviin soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi laborantin, laboratorioanalyytikon tai kemistin opintoja. Odotamme sinulta kiinnostusta ympäristölaboratorioalaa kohtaan, huolellista ja järjestelmällistä  työskentelyotetta sekä kykyä työskennellä ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Arvostamme aiempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä sekä kokemusta laatu- ja LIMS-järjestelmistä.

Lisätiedot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa kilpailukykyiset lounas- ja virike-edut. Pääset mukaan maailman johtavan bioanalyysipalveluiden tarjoajan, Eurofins Scientific -konsernin, suomalaiseen tytäryhtiöön. Olemme Suomen johtava ympäristö- ja teollisuuslaboratorioiden verkosto, jonka palveluksessa työskentelee jo yli 400 ympäristö- ja laboratorioalan ammattilaista. Kaikki ympäristölaboratoriomme ovat FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimia.

Tietosuojakäytäntö