Åpen søknad

  • Moss, Norge
  • Kontrakt

Beskrivelse av bedriften

Eurofins Scientific er et internasjonalt konsern som tilbyr et unikt utvalg av analysetjenester som påvirker liv, helse og miljø for et vidt spekter av bransjer. Gruppen anses å være verdensledende innen mat, miljø og farmasøytiske produkttester samt innen agrovitenskap. Gruppen er også en av de globale uavhengige markedslederne av visse analyser og laboratorietjenester innen genomikk, farmakologi, rettsmedisin, CDMO, avanserte materialvitenskap og som støtte for kliniske studier. I tillegg er Eurofins en av de viktigste fremvoksende aktørene innen klinisk diagnostisk testing i Europa og USA.

I 2018 hadde Eurofins 4,2 milliarder euro i omsetning, inkludert oppkjøp, fra våre 800 laboratorier i 47 land. Konsernet sysselsetter omtrent 45.000 ansatte.

Eurofins i Norge har totalt i overkant av 200 ansatte, hovedkontor og laboratorium i Moss samt laboratorier i Oslo, Kristiansand, Klepp, Bergen, Måløy, Ålesund, Kristiansund, Trondheim og Sortland. Vi utfører kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser, samt prøvetaking og rådgivning innen områdene miljø, mat/fôr, landbruk og produkter/kjemikalier. Eurofins bygger virksomheten på grunnverdiene kundefokus, kvalitet, kompetanse, lagånd og integritet.

Jobb-beskrivelse

Er du interessert i å bli en del av Eurofins, uten at du fant en jobbmulighet som passet for deg akkurat nå? Da kan du sende oss din CV og en kort søknadstekst med din motivasjon for å begynne hos oss. Vi vil gjerne at du også sier noe om følgende:

  1. Hvilken bakgrunn har du (kompetanse, erfaring og egenskaper)?
  2. Hva slags type jobb søker du?
  3. Hvilke av våre laboratorier/ arbeidssteder er aktuelle for deg?
  4. Er det et spesifikt selskap/ avdeling kan du tenke deg jobb i?

Kvalifikasjoner

Vi legger vekt på følgende når vi rekrutterer:

  • relevant utdannelse og erfaring i forhold til stillingen
  • at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • at du trives med en hektisk hverdag og er opptatt av å levere god kvalitet

Ytterligere informasjon

Du vil motta en mailbekreftelse på at vi har mottatt din søknad. Søknaden vil bli lagret i vårt rekrutteringssystem og blir gjort tilgjengelig for våre ledere når de søker etter kandidater. Skulle din søknad være aktuell for oss, vil aktuell leder ta direkte kontakt med deg.

Du har selv anledning til å endre/ fjerne den åpne søknaden i vårt rekrutteringssystem.

Vi anbefaler for øvrig at du søker direkte på de ledige stillingene du eventuelt finner relevant i vår stillingsportal.

Personvernregelverk