Åpen søknad - generell

  • Moss, Norge
  • Kontrakt

Beskrivelse av bedriften

Eurofins Scientific er et internasjonalt biovitenskapelig selskap som leverer et unikt utvalg av analysetjenester til kunder på tvers av flere bransjer, for å gjøre livet og miljøet vårt tryggere, sunnere og mer bærekraftig. Fra maten du spiser, via vannet du drikker, til medisinene du er avhengig av - Eurofins samarbeider med de største selskapene i verden for å sikre at produktene de leverer er trygge, ingrediensene deres er autentiske og merkingen er nøyaktig. Eurofins anses å være en global leder innen testing av mat, miljø, farmasøytiske produkter og kosmetikkprodukter samt innen agrovitenskap. Selskapet er også en av de globale uavhengige markedslederne av visse analyser og laboratorietjenester innen genomikk, farmakologi, rettsmedisin, CDMO, avanserte materialvitenskap og som støtte for kliniske studier.

På bare litt over 30 år har Eurofins vokst fra ett laboratorium i Nantes, Frankrike, til et selskap med over 47 000 ansatte og et nettverk av mer enn 900 uavhengige selskaper i over 50 land og med mer enn 800 laboratorier. Eurofins tilbyr en portefølje på over 200 000 analysemetoder for å evaluere sikkerhet, identitet, sammensetning, autentisitet, opprinnelse, sporbarhet og renhet for biologiske stoffer og produkter. I tillegg tilbys innovative kliniske diagnostiske testtjenester, som en av de ledende globale fremvoksende aktørene innen spesialisert klinisk diagnostikk testing.

I 2019 hadde Eurofins totalt 4,56 milliarder euro i omsetning, og har vært blant de best presterende selskapene på børsen i Europa de siste 20 årene.

Eurofins i Norge har totalt i overkant av 200 ansatte, hovedkontor og laboratorium i Moss samt laboratorier i Oslo, Kristiansand, Klepp, Bergen, Florø, Ålesund, Kristiansund, Trondheim og Sortland. Vi utfører kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser, samt prøvetaking og rådgivning innen områdene miljø, mat/fôr, landbruk og produkter/kjemikalier. Eurofins bygger virksomheten på grunnverdiene kundefokus, kvalitet, kompetanse, lagånd og integritet.

Jobb-beskrivelse

Er du interessert i å bli en del av Eurofins, uten at du fant en jobbmulighet som passet for deg akkurat nå? Da kan du sende oss din CV og en kort søknadstekst med din motivasjon for å begynne hos oss. Vi vil gjerne at du også sier noe om følgende:

  1. Hvilken bakgrunn har du (kompetanse, erfaring og egenskaper)?
  2. Hva slags type jobb søker du?
  3. Hvilke av våre laboratorier/ arbeidssteder er aktuelle for deg?
  4. Er det et spesifikt selskap/ avdeling kan du tenke deg jobb i?

Kvalifikasjoner

Vi legger vekt på følgende når vi rekrutterer:

  • relevant utdannelse og erfaring i forhold til stillingen
  • at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • at du trives med en hektisk hverdag og er opptatt av å levere god kvalitet

Ytterligere informasjon

Du vil motta en mailbekreftelse på at vi har mottatt din søknad. Søknaden vil bli lagret i vårt rekrutteringssystem og blir gjort tilgjengelig for våre ledere når de søker etter kandidater. Skulle din søknad være aktuell for oss, vil aktuell leder ta direkte kontakt med deg.

Du har selv anledning til å endre/ fjerne den åpne søknaden i vårt rekrutteringssystem.

Vi anbefaler for øvrig at du søker direkte på de ledige stillingene du eventuelt finner relevant i vår stillingsportal.

Personvernregelverk