Analist mariene macrofauna

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een omzet van 3.8B€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met ca 50.000 medewerkers een omzet van ~4.7B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Eurofins AquaSense opereert al ruim 30 jaar in het hydrobiologisch vakgebied. Ons enthousiaste team van specialisten en adviseurs voert hydrobiologische en ecotoxicologische analyses uit, verzorgt monstername, doet flora/faunawet onderzoek en adviseert klanten over de verbetering van het ecosysteem in zoet en zout water en op het land. We werken voor klanten in binnen- en buitenland. Wij zijn conform ISO 17025 geaccrediteerd voor de monstername van zoetwater macrofauna en voor de analyse van zoet- en zoutwater macrofauna.

Functieomschrijving

Als analist mariene macrofauna bestaat ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig analyseren van monsters uit mariene en estuariene wateren. Ook monstername, het uitzoeken van macrofauna en het controleren en rapporteren van analyseresultaten horen bij jouw takenpakket. Er wordt gewerkt volgens een RvA geaccrediteerd kwaliteitssysteem.Bij ons kun je, je kennis uitbouwen op het gebied van mariene macrofauna en neem je deel aan werkgroepen in je vakgebied. Het opzetten en leiden van projecten kan op termijn ook behoren tot je takenpakket.

Je komt te werken in een enthousiaste groep ecologen en hydrobiologisch specialisten die actief is in het uitvoeren van veldwerk, determinatie en rapportage van fytoplankton en macrofauna (zoet en zout), planten, vissen, vogels, amfibieën en vleermuizen.

Functie-eisen

Je hebt (ruime) aantoonbare ervaring met het analyseren van mariene macrofauna tot op soort. Je beschikt over relevante en up-to-date soortenkennis. Je werkt gestructureerd en geconcentreerd. En je kunt goed samenwerken in een team van specialisten. Daarnaast beschik je over de volgende functie-eisen:

  • Werkt nauwgezet, hebt oog voor detail en je bent zeer secuur in het registreren van gegevens;

  • Een proactieve houding;

  • Kwaliteitsgericht;

  • Minimaal 30,8 uur p.w. beschikbaar

  • Flexibel en stressbestendig

  • Teamgericht en klantvriendelijk

  • Ervaring met werken onder kwaliteitssystemen (b.v. ISO 17025) is een pré

  • Bezit van rijbewijs B is een pré

Aanvullende informatie

Een professionele, uitdagende en innovatieve werkomgeving in combinatie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder:

- Reiskostenvergoeding (OV 100%)

-  Minimaal 25 vakantiedagen

-  Flexibele werktijden

Bij Eurofins AquaSense heerst een prettige werksfeer, collegialiteit en is er ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing.

Vragen?

Meer informatie over deze functie kunt u krijgen bij  Amy Storm, afdelingshoofd AquaSense, e-mail [email protected]

Privacybeleid