Oproepbare Koerier ( B-rijbewijs)

 • Barneveld, Nederland
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 45.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 650 hyper moderne laboratoria en is actief in 45 landen met een omzet van 2.95M€ in 2017 (pro-forma 3.4B). Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met ca 50.000 medewerkers een omzet van ~4.7B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2017 in verschillende landen een totaal van ruim 60 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

De logistieke Benelux activiteiten van Eurofins zijn ondergebracht in Eurofins OSO Benelux B.V. (Off-Site Operations). OSO verzorgt logistieke diensten voor alle Eurofins laboratoria (Milieu, Food, Pharma, Agro) in de Benelux.

Functieomschrijving

Voor onze standplaats in Barneveld zijn wij op zoek naar:

Oproepbare Koeriers  (B - rijbewijs)

2-5 dagen/week

Het betreft een vacature op basis van een oproepcontract voor (in eerste instantie) een half jaar. Gezamenlijk kunnen er afspraken gemaakt worden over het verwachte aantal te werken uren waarbij een minimale inzetbaarheid van 2 dagen vereist is. Gemiddeld genomen starten de ritten vanuit Barneveld rond het middaguur en word je tussen 19.00 en 21.00 uur weer verwacht op het laboratorium in Barneveld.

Wat ga je doen?

 • Je rijdt volgens planning naar diverse opdrachtgevers in Nederland (gekoeld transport);

 • Je controleert en scant de opgehaalde monsters en controleert dit met de hoeveelheid en aard van de afgegeven monsters op het opdrachtformulier;

 • Terug op locatie zorg je voor het lossen van de inhoud van de bedrijfsauto en overdracht van bijzonderheden;

 • Eventuele afwijkingen op de planning, zoals problemen op de weg, meld je bij de planner;

 • Je gaat zorgvuldig om met de bedrijfsauto en apparatuur (boordcomputer).

Functie-eisen

 • Afgeronde (V)MBO opleiding, aantoonbare koerierservaring;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • 2 tot 5 dagen per week beschikbaar;
 •  Je bent op oproepbasis voor een langere periode beschikbaar om te chauffeuren;
 •  Kennis van het Nederlandse wegennet en topografie;
 •  Je bent nauwkeurig, klantgericht, betrokken en het visitekaartje van Eurofins;
 •  Je bent woonachtig in de omgeving van Barneveld.

Vanwege de aard van de werkzaamheden is het belangrijk dat je geen rug- en oogklachten hebt en met onregelmatige werktijden kan omgaan. Verder ben je flexibel en geïnteresseerd in een oproepcontract en niet op zoek naar een vaste arbeidsovereenkomst.

Extra informatie

Ben jij de persoon die wij zoeken? 
Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton.

Meer weten?
Meer informatie over deze vacature kun je inwinnen bij de afdeling HR op telefoonnummer 0342 426367 / 369

Privacybeleid