Analist (avonddienst)

  • Barneveld, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 45.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 650 hyper moderne laboratoria en is actief in 45 landen met een omzet van 2.95M€ in 2017 (pro-forma 3.4B). Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met ca 50.000 medewerkers een omzet van ~4.7B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2017 in verschillende landen een totaal van ruim 60 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

Functieomschrijving

Voor Eurofins Analytico B.V. in Barneveld zijn wij  per direct op zoek naar een:

Analist (avonddienst)

Wij bieden een zelfstandige baan aan waarbij jij analyses uitvoert op diverse monsters en deze beoordeeld. Tevens wordt je in het werk getriggerd om voortgang te bewaken en op afwijkingen te anticiperen.  Nauwkeurigheid is een deel van je werk en daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid om als probleemeigenaar op te treden. Jij mag zelf de problemen die zich voordoen tijdens de procesvoortgang van het monster en de apparatuur oplossen. Hiermee draag je zorg voor het onderhoud van de apparatuur.

In het team is het van belang dat je elkaars werkzaamheden controleert op de gestelde normen en kwaliteitseisen. Het is dus een baan die zowel zelfstandigheid vergt als teamwork. Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een informele werksfeer in een milieulaboratorium waar veel aandacht is voor het optimaliseren van werkprocessen. Je komt te werken in een hecht team waar men van aanpakken weet.

Functie-eisen

  • Afgeronde MLO niveau 4 in analytische chemie of HLO richting chemie
  • Minimaal 1-2 jaar werkervaring op het lab, stage wordt hierbij meegerekend;

  • Je werktijden zijn van 18.00 – 02.00 uur;

  • Ervaring met diverse laboratorium technieken is een pre;

  • Een kritische instelling ten opzichte van het eigen werk;

  • Probleemoplossend vermogen en het snel en accuraat naar een oplossing kunnen zoeken;

  • Flexibel, oog voor detail, je bent zeer secuur in het registreren van gegevens en productiegericht;

  • Je bent kwaliteitsgericht, proactief en een team-player.

Extra informatie

Wat bieden wij?

- Een uitdagende baan in een op te starten afdeling met veel verantwoordelijkheden;
- Een dynamische werkomgeving en leuke collega’s;
- Een omgeving waarin je de mogelijkheid hebt je snel te ontwikkelen.
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
- Een succesvolle en sterk groeiende organisatie met volop doorgroeimogelijkheden;
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de persoon die wij zoeken? 

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton.

Meer weten?

Meer informatie over deze vacature kun je inwinnen bij de afdeling HR op telefoonnummer 0342 426367 / 369

Privacybeleid