Stage HLO / MLO - Allround Laborant en Analist

 • Utrecht, Nederland
 • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 45.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 650 hyper moderne laboratoria en is actief in 45 landen met een omzet van 2.95M€ in 2017 (pro-forma 3.4B). Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met ca 50.000 medewerkers een omzet van ~4.7B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2017 in verschillende landen een totaal van ruim 60 acquisities gedaan.

Onze mensen bij Eurofins leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid. Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen. Eurofins investeert structureel in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis.

Functieomschrijving

Bij Eurofins zijn wij doorlopend op zoek naar stagiaires die een laboratorium opleiding volgen. Jaarlijks bieden wij diverse mogelijkheden voor jou als student om ervaring te kunnen opdoen in de praktijk. We nodigen je daarom ook graag uit om te solliciteren naar een stageplaats binnen onze dynamische, internationale organisatie! Voor bijna al onze vestigingen hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Binnen ons laboratorium ligt de focus met name op meewerkstages, waarbij je volledig meewerkt in een enthousiast team collega’s en zo de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en allround laboratorium ervaring op te doen. Je werkt volgens RvA -geaccrediteerde voorschriften en werkt aan voortdurende verbetering van de werkzaamheden en bent betrokken bij de implementatie van nieuwe technieken. Voor een overzicht van onze vestiging in Nederland zie: https://www.eurofins.com/contact-us/worldwide-interactive-map/the-netherlands/

  Locatie: Heel Nederland. Vacatures op verschillende Eurofins vestigingen.

  Functie-eisen

  • Stagair HLO of MLO niveau 3/4
  • Een gezonde dosis energie
  • Een kritische houding ten opzichte van het eigen werk
  • Oog voor kwaliteit; nauwkeurigheid en accuratesse;
  • Collegialiteit, een positieve werkhouding en een flexibele instelling;

  Extra informatie

  • HLO wordt ingezet op analyses zoals ICP-MS, GC-MS of GC-FID
  • MLO 3 wordt ingezet bij de voorbewerking of de eenvoudige analyses 
  • MLO 4 kan ook worden ingezet bij analyse zoals ICP-MS, GC-MS of GC-FID nadat ze voldoende kennis en ervaring hebben opgedaan met voorbewerking.
  • Een stagevergoeding € 300 bruto (MLO) /  € 400 bruto (HLO) per maand op basis van een werkweek van 39 uur.
  • 25 Verlofdagen per jaar o.b.v. 39 uur per week


  Interesse gewekt?

  Solliciteer dan nu met je CV. Geef duidelijk aan in welke regio je wilt werken en welke duur je stage heeft. Vragen stellen kan uiteraard ook. Zoek dan eerst contact met de vestiging waar je interesse naar uit gaat en vraag naar HR. https://www.eurofins.nl/en/contact/.  


  Solliciteren

  Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet.

  Video's om te bekijken

  Privacybeleid