Senior Clinical Research Associate

 • Antareslaan, 2132 JE Hoofddorp, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Please note this vacancy is written in Dutch, we are looking for a Dutch speaking Senior CRA for an external client in Amsterdam region.

CRO kantoorhoudend in hartje Amsterdam. Jong, fris, dynamisch team. Uitdagende werkomgeving met oog voor werk-privé balans. Wereldwijd gevestigd in 51 landen. Deze CRO ondersteunt inmiddels ruim 3.800 klinische studies binnen 20+ indicatiegebieden. Samen met 80 collega’s werk je in Nederland aan diverse clinical trials. Je werkt voor erkende farma bedrijven.

Functieomschrijving

Jij hebt enkele vlieguren op je naam staan en minimaal 2 jaar werkervaring als CRA. Monitoren doe je nog steeds met passie, reizen door Nederland vind je geen probleem. Frequentie monitoren bij deze CRO: gemiddeld 6 keer per maand. Als Senior Clinical Research Associate werk je nauw samen met je collega’s. Verdieping, inhoudelijk werk, uitdaging, fijne werksfeer, flexibliteit. Klinkt goed? 

Een werkdag van een Senior CRA
's Ochtend stap je in de auto, na een druk sociaal weekend eerst een goede slok koffie uit je mug to go. Frank Dane schalt uit je speakers voor een goed begin van je ochtend. Je gaat zingend op weg naar de onderzoekslocatie, plaats van bestemming: Rotterdam. De Clinical Project Manager belt onderweg en vraagt naar je weekend, hoe ver ben je met monitoren? Gaan jullie de deadline die binnenkort afloopt halen? Vlak voordat je je auto parkeert belt er een arts met een vraag over het protocol. Je bent om de hoek en besluit zo gelijk langs te lopen. Jullie bespreken de belangrijke zaken die de afgelopen periode gebeurd zijn. Hierna ga je aan de slag met monitoren. Je leest de status van patiënten en controleert of alles wat genoteerd staat overeen komt met het CRF. Je luncht gezellig met de onderzoeksverpleegkundige en/of onderzoeksarts. Een goede werkrelatie onderhouden vind jij vanzelfsprekend. ’s Middags bespreek je de vragen die je hebt over je monitorwerkzaamheden met de research nurse en arts. Een vermoeiende dag maar wel heel dynamisch. Nauwkeurig werken is essentieel voor de veligheid van de patiënt. Met een voldaan gevoel stap je je auto in op weg naar je sportles. In gedachte plof je liever neer op de bank om weg te zinken in Netflix. Maar de sportles helpt jou om te relativeren en nieuwe ideeën op een rijtje zetten. De dag erna op kantoor in Amsterdam klets je bij met collega's en schrijf je een rapport over je monitorbezoek. Je maakt soms lange dagen,  jij hebt geen 9-5 mentaliteit. Hier tegenover staan 38 vakantiedagen + direct een vast contract! 

Werksfeer en het team
Na een langere dag monitoren werk je de volgende dag minder; flexibele werktijden met aandacht voor een gezonde ‘work life balance’. Deuren staan altijd open voor vragen, feedback of extra support. Onderling is het team hecht, ze lunchen samen en ondernemen diverse activiteiten buiten werktijd. Om zo succesvol te zijn en blijven kennen ze een informele, prestatiegerichte cultuur waarbij ze goed voor hun medewerkers zorgen. Word jij de nieuwe Senior CRA, oftewel Clinical Site Manager?

Functie-eisen

 

 • Afgeronde opleiding in Life Sciences
 • Zelfstandig kunnen monitoren
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving
 • Vloeiend in Nederlands
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Rijbewijs B

Je wordt in de sollicitatieprocedure niet beoordeeld op je zangkwaliteiten tijdens het foute uur. Wél kijken we naar jouw motivatie, wat je drijft en waar jij blij van wordt in een professionele setting. Solliciteer direct of neem voor aanvullende vragen eerst contact met ons op.

Aanvullende informatie

PSR Pharma Resource bemiddelt voor posities in de biotechnologische en farmaceutische industrie. Wij vinden het belangrijk dat professionals op de juiste plek terecht komen, zodat ze met plezier naar hun werk gaan en daardoor goede prestaties neerzetten. Als onderdeel van de Ergomed Group richt PSR Pharma Resource zich op het koppelen van jouw talent, kunde, ervaring en je individuele wensen & behoeften aan functies binnen de Farmaceutische en Biotechnologische industrie.

 • Je komt direct in dienst van onze opdrachtgever.
 • Direct een VAST CONTRACT (!!)
 • Salarisindicatie 45K. Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
 • 25 vakantiedagen + 13 compensatiedagen, totaal 38 vakantiedagen o.b.v. fulltime.
 • Pensioenopbouw.
 • Leaseauto of car allowance.
 • 10% korting op zorgverzekering.
 • Korting op sportschool.
 • Bonus bij het aanwerven van nieuwe medewerkers.
Privacybeleid