Clinical Research Associate

  • Antareslaan, 2132 JE Hoofddorp, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Please note this vacancy is written in Dutch, we are looking for a Dutch speaking CRA for an external client in Rotterdam region.

Onze klant is een kleine tot middelgrote Nederlandse CRO gevestigd in Zuid-Holland. Actief binnen Europa met een grote pijplijn in klinische studies binnen de cardiologie en medical devices. Ze zijn toonaangevend in het gebruik van nieuwe cardiologische technieken. Naast CRA en Project Management leveren zij ook diensten op het gebied van Monitoring, Safety Reporting, Core Lab, Data Management en Biostatistics.

Op kantoor werken betrokken, jonge collega's die graag de handen uit de mouwen steken om met elkaar een goed eindresultaat neer te  zetten. De werksfeer is te omschrijven als fris, informeel, hands-on en dynamisch. De functies zijn uitdagend en het bedrijf biedt naast goede arbeidsvoorwaarden interessante doorgroeimogelijkheden.

Functieomschrijving

Jij bepaalt! Heb je enige ervaring als CRA en wil je je graag breder ontwikkelen? Deze baan is een uitdaging voor een echte allrounder. Een zelfstandige CRA functie waarbij ervaring in monitoren een harde eis is. Het takenpakket is uitgebreid en er worden veel werkzaamheden office-based uitgevoerd waardoor er minder frequent dan bij de meeste functies on-site wordt gemonitord. 

Als Clinical Research Associate (CRA) heb je een belangrijke rol bij het opzetten, begeleiden en coördineren van klinisch onderzoek. Uiteraard doe je dat onder aansturing van de Project Manager en binnen een projectteam. Bij deze CRO kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen on-site monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket.

Afhankelijk van je capaciteiten en ruimte binnen de organiatie is op termijn doorgroeien naar lead CRA of Project Manager mogelijk.

Functie-eisen

  • Een afgeronde (bio)medische opleiding op WO niveau en enige werkervaring als CRA. 
  • Kennis van ICH-GCP. 
  • Een resultaatgerichte en professionele instelling, zijn proactief en flexibel. 
  • Ervaring op gebied van cardiologische studies en/of in de farmaceutische sector. 
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Beheersing van de Franse taal is een pre.

Aanvullende informatie

PSR Pharma Resource bemiddelt voor posities in de biotechnologische en farmaceutische industrie. Wij vinden het belangrijk dat professionals op de juiste plek terecht komen, zodat ze met plezier naar hun werk gaan en daardoor goede prestaties neerzetten. Als onderdeel van de Ergomed Group richt PSR Pharma Resource zich op het koppelen van jouw talent, kunde, ervaring en je individuele wensen & behoeften aan functies binnen de Farmaceutische en Biotechnologische industrie.

  • Je komt direct in dienst van onze opdrachtgever.
  • Start op een jaarcontract, bij goed functioneren kans op verlenging.
Privacybeleid