Senior Account manager

 • Utrecht, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Senior Account manager

Inleiding

Heb jij een passie voor ontwikkeling en het helpen en verbeteren van klanten, laat jij geen enkele kans voorbijgaan om mogelijkheden te onderzoeken?  Raak jij geïnspireerd door het werken met mensen die elke dag weer het verschil willen en durven te maken?  Wil jij deel uitmaken van een groeiend team binnen een internationaal groeiend bedrijf waar jij met jouw ondernemersmentaliteit goed past?

Wij zoeken een ervaren accountmanager die in staat is op alle aspecten van het vak te performen om daarmee meer omzet en rendement te realiseren.

Join Eqeep, een bloeiende en ondernemende organisatie, bouw en groei met ons mee, help klanten innoveren en zorg voor een verbetering van de manier waarop de wereld werkt en leeft. 

Functieomschrijving

BENT JIJ GEÏNTERESSEERD?

De collega die wij zoeken is iemand met een echte ondernemersmentaliteit, die niet op zijn mondje gevallen is en die beschikt over een gezonde dosis lef. Je hebt een duidelijke visie en bent communicatief sterk. Je bent creatief, een echte doorzetter en je neemt initiatief en weet zaken zelf voor elkaar te krijgen door ze ook zelf op te pakken en uit te voeren. In deze functie is het ook zeer belangrijk dat je goed kunt samenwerken en dat je niet alleen intern maar ook extern/klantgericht bent.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor jouw klanten binnen Eqeep. Denkt met deze klanten mee en investeert op allerlei manieren in hen. Kennis wordt op peil gehouden door de markt goed in de gaten te houden, nieuwe trends en ontwikkelingen te volgen. Op deze manier ontvangen klanten advies.

Beleid naar nieuwe klanten wordt in overleg en samenwerking met het management ontwikkelt. Eqeep hanteert het concept van value based engineering, een verkoopmethode die door het analyseren van de uitdagingen die de klant heeft samen met het huidige en wenselijke IT-landschap inzicht geeft in wat deze wil bereiken en hoe. Op basis van de daarmee verkregen informatie maakt Eqeep samen met de klant een business case, waarin belangrijke KPI’s zoals de NPV van de investering worden gepresenteerd. Op deze manier streeft Eqeep naar een partnership met de klant in plaats van de traditionele klant-leverancier relatie. Ondernemen, klantgerichtheid en netwerken zijn hierbij kritische succesfactoren. Verkoopresultaten en kostenbeheer worden zelf bijgehouden en maandelijks gepresenteerd aan het management.

Functie-eisen

Basiskwalificaties

 • HBO of WO geschoold b.v. richting Bedrijfskunde, (Commerciële) economie, MER of Marketingmanagement, Small Business.
 • > 5 jaar werkervaring in een commerciële ICT-functie.
 • Kennis, kunde en vaardigheid met VBE (value based engineering)
 • Kennis van ontwikkelingen in de businesssoftwarebranche; specifiek op de gebieden servicemanagement, productie, logistiek en project gestuurde organisaties.

Beroepskwalificaties

 • Ondernemers mentaliteit en sterk inzicht in de Consulting verkoopcyclus, trackrecord van het spotten van nieuwe zakelijke kansen bij prospect en bestaande klanten.
 • Bezit het vermogen om in-en externe klanten in te schatten, te begrijpen en hierop te handelen.
 • Bezit het vermogen om kansen te signaleren en deze te omzetten in acties die bijdragen aan een positief resultaat.
 • Heeft kennis van de markt en diens concurrenten, identificeert en ontwikkelt USP & USD van de organisatie.
 • Herkent potentiele klanten en beslissers binnen organisaties.
 • Ervaring met het vermarkten van best value cases.
 • Commercieel, overtuigend, betrouwbaar, gedreven en resultaatgericht; Bezit het vermogen om door juiste argumenten instemming te verkrijgen.
 • Kennis van MS Office 365.
 • Sterke communicatieve vaardigheden; effectief en efficiënt zenden en ontvangen, zowel schriftelijk als mondeling:
 • Nederlands, Engels
 • Frans en Duits (Pré)

Aanvullende informatie

WIJ BIEDEN

Eqeep biedt een werkomgeving met een focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang van jouw professionele carrière. Je werkt samen met getalenteerde collega’s binnen Nederland en Duitsland aan uitdagende projecten bij veelal internationale bedrijven. Binnen Eqeep bieden wij onze medewerkers uitgebreide leermogelijkheden voor zowel jouw capaciteiten als jouw persoonlijke groei. Uiteraard behoort een marktconform salaris, bonusregeling, leaseauto, pensioenregeling en vele andere uitdagingen bij jouw uitrusting.

IS DIT DE POSITIE VOOR JOU?

Ben je klaar om Eqeep als Senior Accountmanager bij te staan en de wereld om je heen te veranderen?

Eqeep bekommert zich om privacy en wij verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacy statement. Om in overeenstemming te zijn met ons privacy beleid, verzoeken wij u vriendelijk om de positie op de website van Eqeep aan te vragen. Voor meer vragen of informatie over de vacature u contact opnemen met Onno Hektor of Harm van Echteld op telefoonnummer 0344-767170 of via onderstaande button.

OVER EQEEP GROUP

De professionals van de Eqeep creëren waarde voor de gehele organisatie, dragen bij tot de realisatie van efficiënte procesinrichting, borgen de effectieve inzet van mensen en middelen bij haar klanten. We zijn gespecialiseerd op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management met de nadruk op IFS Applications en IFS Field Service Management.

De Eqeep Group is gecertificeerd Platinum Service en Channel Partner van IFS in de landen; België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. De Eqeep Group is wereldwijd uitgeroepen tot “IFS Service Partner 2016 en 2018”

Privacybeleid