ERP Finance Consultant

 • Tiel, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eqeep adviseert en ondersteunt veelal internationaal opererende bedrijven bij het effectief inrichten van IT bedrijfsprocessen en het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Onze collega’s  (ruim 40) zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de organisatie en de processen bij onze klanten door de inzet van Enterprise Resource Planning (ERP) ,Enterprise Service Management in het en IFS (Applications en Field Service Management).
Wij creëren van toegevoegde waarde voor de gehele organisatie van onze klanten, dragen bij tot de realisatie van efficiënte procesinrichting, borgen de effectieve inzet van mensen en middelen bij haar klanten.

  Functieomschrijving

  Jouw functionele kennis en kunde inzetten voor de implementatie en inrichting van Financiële ERP systemen, dát is waar je blij van wordt. Kom een kop koffie drinken om uit te vinden of je onze nieuwe ERP Finance Consultant wordt!

  Onze klanten zijn veelal MKB en Large Accounts in de productie, machinebouw, service en food bedrijven, die hun IFS IT-projecten aan ons uitbesteden. Dit zijn complexe trajecten waarbij nieuwe informatietechnologieën en Finance componenten worden geïmplementeerd of geoptimaliseerd. Op dit moment zijn het vooral nationale projecten, maar door onze ervaringen is er een vraag en groei naar internationale (momenteel EU) projecten.

  Als ERP Finance Consultant ben je verantwoordelijk voor het functioneel implementeren van ERP Finance applicaties bij onze klanten ( IFS ERP) in Nederland en Europa. Dit betekent dat je resultaatgericht en pro-actief bezig zult zijn om klanten te adviseren bij het bereiken van hun doelstellingen. Hierbij verlies jij nooit het veranderproces uit het oog, en weet jij ook hierbij de klant optimaal te ondersteunen, deelgenoot te maken van het proces en er doorheen te leiden.
  Onze projecten kunnen een aantal weken duren tot een aantal maanden. Dit is voor jou geen obstakel, want jij verliest nooit het overzicht, kunt zelfstandig te werken en daarbij vind jij het als persoon belangrijk dat de klant altijd tevreden is.

  Op het moment dat er een offerte geschreven moet worden, maken we graag gebruik van jouw kennis en kunde. En natuurlijk blijf je je vakkennis én jezelf ontwikkelen.

  Even je taken en verantwoordelijkheden op een rij

  • Vanuit je Finance inzicht in bedrijfskundige processen vertaal jij de klantvraag naar mogelijkheden binnen IFS of aan IFS gerelateerde applicaties.
  • Je doet onderzoek bij klantorganisaties, draagt creatieve oplossingen aan, adviseert en implementeert dit advies op basis van de klantvraag.
  • Je ondersteunt bij de inrichting, configuratie en implementatie van de optimale oplossing binnen IFS of aan IFS gerelateerde applicaties.
  • Je stelt functionele-en testspecificaties op, je test de applicatie/ oplossingen (in samenhang met eventueel maatwerk)
  • Je beheert en monitort op functioneel niveau de IFS applicatie

  Functie-eisen

  Onze ideale ERP Finance Consultant heeft;

  • Een afgeronde universitaire opleiding/ HBO opleiding in de richting van Finance, Bedrijfskunde, Economie of een soortgelijke opleiding
  • Werkervaring binnen een (IT) /Finance service organisatie bijvoorbeeld als ERP Consultant of Super-User;
  • Kennis en/of affiniteit met ERP Finance applicaties;
  • Kennis van business processen en/of specialistische vakkennis;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse in woord en geschrift. Heb je daarnaast ook nog een goede beheersing van de Duitse en/of Franse taal, dan is dat top.

  Daarnaast zien wij onze kernwaarden bij je terug; Betrouwbaarheid, klantgericht, kwaliteitsgericht en resultaatgericht.

  Aanvullende informatie

  Wij bieden je een jonge en dynamische organisatie met veel kennis en kunde op functioneel en technisch gebied.

  De focus bij Eqeep ligt op jouw ontwikkeling en vooruitgang van jouw professionele carrière. We bieden je dan ook uitgebreide leermogelijkheden voor zowel jouw capaciteiten als jouw persoonlijke groei.

  Uiteraard behoort een marktconform salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring), bonusregeling, een leaseauto, pensioenregeling en vele andere uitdagingen bij jouw uitrusting.

  Is dit de positie voor jou?
  Ben je klaar voor je carrière bij Eqeep? Solliciteer dan meteen!

  Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter (0344 767170).

  Eqeep bekommert zich om privacy en wij verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacy statement.

  Privacybeleid