Recruitment & Management Assistent(e)

  • Tiel, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eqeep is een jonge en dynamische organisatie met veel kennis en kunde op functioneel en technisch gebied.

Onze consultants (ruim 40) zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de organisatie en de processen bij onze klanten door de inzet van Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management in het algemeen en IFS (Applications en Field Service Management) in het bijzonder.
Wij creëren van toegevoegde waarde voor de gehele organisatie van onze klanten, dragen bij tot de realisatie van efficiënte procesinrichting, borgen de effectieve inzet van mensen en middelen bij haar klanten.

Functieomschrijving

Ben jij graag de spil in een organisatie? Ben jij een organisatietalent én leergierig? En zou je deel willen uitmaken van een groeiend team binnen een internationaal groeiend bedrijf? Dan zoeken we jou!

Als aanvulling op ons team zoeken wij een opgewekte en representatieve Recruitment & Management Assistent(e), die stevig in zijn/haar schoenen staat.

Jij staat midden in onze organisatie doordat jouw rol zowel coördinerend als ondersteunend is, een echte “spin in het web”.
Enerzijds ondersteun je de Recruiter bij het Recruitmentproces, anderzijds ontzorg je de Directie en het management op het gebied van vergaderingen, verslaglegging en centraal agendabeheer.
Je houdt van aanpakken, bent in staat om projecten te coordineren en zorgt voor opvolging van actiepunten. Je bereidt presentaties voor, werkt deze uit en controleert zowel interne- als externe correspondentie zodat deze voldoet aan de huisstijl en de juiste spelling. Signaleert op proactieve wijze verbeterpunten en schakelt makkelijk in de dagelijkse dynamiek van een commerciële internationale ICT-organisatie. En als procesbewaker zorg je dat alles loopt zoals het moet lopen conform de interne procedures en richtlijnen.
Natuurlijk alles in verhouding met je kennis en ervaring.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze functie heb je ten minste een aantal jaar ervaring met Recruitment en wil je graag hiermee verder. 
Je hebt kennis van en ervaring met social media mogelijkheden. Tevens heb je kennis en ervaring met Word, Excel, PowerPoint.
Daarnaast heb je ook ervaring met notuleren en andere verslagleggingen, met name om de Directieleden bij te staan.
Een vereiste is dat jij accuraat werkt met een oog voor detail, in het bezit bent van goede communicatieve vaardigheden en organisatietalent bezit.
Omdat je gaat werken binnen internationale organisatie is naast een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift noodzakelijk en beheersing van de Duitse taal in woord en schrift een voordeel.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een jonge en dynamische organisatie met veel kennis en kunde op functioneel en technisch gebied.
De focus bij Eqeep ligt op jouw ontwikkeling en vooruitgang van jouw professionele carrière. We bieden je dan ook uitgebreide leermogelijkheden voor zowel jouw capaciteiten als jouw persoonlijke groei.
Uiteraard behoort een marktconform salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring), bonusregeling, pensioenregeling en vele andere uitdagingen bij jouw uitrusting.

Is dit de positie voor jou?
Ben je klaar voor je carrière bij Eqeep? Solliciteer dan meteen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter (0344 767170).

Eqeep bekommert zich om privacy en wij verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacy statement.

Privacybeleid