Administratief Medewerker Finance

  • Tiel, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eqeep is een jonge en dynamische organisatie met veel kennis en kunde op functioneel en technisch gebied.

Onze consultants (ruim 30) zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de organisatie en de processen bij onze klanten door de inzet van Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management in het algemeen en IFS (Applications en Field Service Management) in het bijzonder.
Wij creëren van toegevoegde waarde voor de gehele organisatie van onze klanten, dragen bij tot de realisatie van efficiënte procesinrichting, borgen de effectieve inzet van mensen en middelen bij haar klanten.

Functieomschrijving

Ben jij een kei in het voeren van een correcte financiële administratie? Raak jij geïnspireerd door het werken met mensen die elke dag weer het verschil willen en durven te maken? En wil jij deel uitmaken van een groeiend team binnen een internationaal groeiend bedrijf?

Ter aanvulling van ons team zoeken wij een Administratief Medewerk(st)er Finance.
Een analytisch, betrokken en servicegerichte collega, gemotiveerd om boeiende resultaten te boeken, die wil werken bij een bloeiende en ondernemende organisatie, bouw en groei met ons mee! 

Als Administratief Medewerk(st)er Finance ondersteun je de bedrijfsadministrateur bij het verwerken en analyseren van de cijfers van Eqeep Group B.V. met haar onderliggende B.V.’s. Je verwerkt alle financiële gegevens digitaal en genereert financiële rapportages. Op deze manier is er altijd inzicht in de financiële status.
Je bent samen met de bedrijfsadministrateur verantwoordelijk voor het verwerken en analyseren van de debiteuren/crediteuren administratie alsmede een deel HR administratie voor de gehele organisatie. Tot slot verzorg je de contractadministratie van onze consultancy organisatie.

Functie-eisen

Je hebt goede kennis van financiële- en personeel administratieve processen, bent betrokken en hebt de juiste analytische talenten. Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig.

In je bagage heb je

  • Een afgeronde Mbo-4 of Hbo-diploma opleiding, richting Administratie, Financiële en/of Personeelsadministratie.
  • Enige ervaring (2 jaar) in soortgelijk functie
  • Analytisch sterk
  • Communicatief vaardig
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift (een must)
  • Goede kennis en ervaring met MS Office

Aanvullende informatie

Wij bieden je een jonge en dynamische organisatie met veel kennis en kunde op functioneel en technisch gebied.
De focus bij Eqeep ligt op jouw ontwikkeling en vooruitgang van jouw professionele carrière. We bieden je dan ook uitgebreide leermogelijkheden voor zowel jouw capaciteiten als jouw persoonlijke groei.
Uiteraard behoort een marktconform salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring), bonusregeling, pensioenregeling en vele andere uitdagingen bij jouw uitrusting.

Is dit de positie voor jou?
Ben je klaar voor je carrière bij Eqeep? Solliciteer dan meteen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter (0344 767170).

Eqeep bekommert zich om privacy en wij verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacy statement.

Privacybeleid