Afstudeerstagiaire Development

 • Oosteinde 23, 3842 DR Harderwijk, Nederland
 • Werknemer kan op afstand werken
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Emergo Systems te Harderwijk is een gespecialiseerd softwarehuis, dat kwaliteitssoftware levert op het gebied van Human Resource Development, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin we opereren.

Emergo kent een no-nonsense cultuur met een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. We zijn momenteel met 9 collega’s en we vinden het leuk om nog meer enthousiaste mensen bij ons te laten starten, dus kom je binnenkort bij ons stage lopen?

Functieomschrijving

Wie ben jij?
Jij bent een vierdejaars student die klaar is voor een uitdagende afstudeeropdracht. Je krijgt er energie van om jouw technische skills verder te ontwikkelen en daarnaast juist de breedte in te gaan. Tijdens de afstudeerstage maak je niet alleen kennis met het product maar ook met de klanten en gebruikers. Door in contact te zijn met de klanten weet jij precies hoe we onze software beter kunnen maken. Samen met jouw collega developers ga jij Emergo Systems nog succesvoller maken.

Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Je bent resultaatgericht en werkt gestructureerd. Je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

 Wat ga je doen?
Als jij die briljante code ontwikkelt, zet je de optimale user experience neer én bouw je verder aan je carrière.

We gaan graag met je in gesprek over de inhoud van de afstudeeropdracht. Samen kijken we of jouw wensen, kennis en vaardigheden aansluit bij een waardevolle opdracht.

Voorbeelden waar je aan zou kunnen denken zijn:

 • Onderzoeken en maken/inbouwen van een (nieuwe) rapportagetool om klanten op een intuïtieve manier te kunnen laten rapporteren.
 • Onderzoeken en maken/inbouwen van een (nieuwe) methode om tekstdocumenten te voorzien van data uit de database.
 • COMPASCloud is een applicatie die taken uitdeelt aan gebruikers via workflow. Om gebruikers te helpen bij het uitvoeren van de taak bouw jij een tool om de gebruiker van de benodigde instructies te voorzien. Aan jou de taak om te achterhalen wat de juiste methode is.
 • Voor een deel is het uitvoeren van de taken door gebruikers in COMPASCloud repetitief, jij onderzoekt en bouwt de mogelijkheid om door middel van machine learning/AI een deel van de taken automatisch uit te voeren.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een uitdagende en dynamische afstudeerstage bij een goede werkgever, waar je je talenten optimaal kunt ontwikkelen en de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Emergo;
 • Een aansprekende stage waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Een passende stagevergoeding;  
 •   Een leervolle stageperiode bij een gezellig en informeel bedrijf.

Daarnaast krijg je tijdens je stage ook de mogelijkheid om te werken met producten als C# .NET, AngularJS, Microsoft SQL Server en Enitity Framework

Functie-eisen

Wat vragen wij
Wij zoeken een HBO afstudeer stagiair die het leuk vindt om breed ingezet te worden. Nieuwsgierig- en zelfstandigheid zijn hierbij kernwoorden. We gaan er van uit dat jij zelf initiatief toont en dat jouw communicatie richting anderen duidelijk en gepast is. Begint jouw afstudeertraject later in het jaar? We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Aanvullende informatie

Interesse?
Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct! Breng ook eens een bezoek aan onze website op www.emergo-systems.nl