Ekoship 4 Software Developer

 • Stažiranje

Opis tvrtke

80+ tech savvy kolega stoji iza arhitekture i koda u Ekobitu. Bavimo se razvojem softwarea i DevOps-om, a većina klijenata nam je iz zapadne Europe. Predani smo razvoju poslovnih aplikacija i proizvoda te pružanju usluga tehničkog savjetovanja u području software developmenta i DevOps-a. Poznati smo po organizaciji Ekobit DevArene te po inovativnim proizvodima koje plasiramo na globalno tržište kao što je BizDataX. Svjesni smo brzomijenjajućeg IT svijeta te da je na nama da ga pratimo, ali i preuzmemo kormilo. S tim ciljem svojim developerima omogućavamo odlaske na razne strane i domaće konferencije, certificiranja i stručnu literaturu.

Stečeno znanje Ekobića rado dijele, posebice studentima. Tako tri puta godišnje organiziramo Ekoship - plaćeni studentski internship tijekom kojeg uz znanje i džeparac dobiješ i rad na stvarnom projektu u timu te ono najvažnije - super mentora :)

Sve zainteresirane studente s veseljem pozivamo na ukrcavanje na Ekoship Spring Edition 2023!

Opis posla

Ovog proljeća tražimo pojačanje u timovima Integrations & Mobile Dev i Provisioning & Automation. Dođi i iskusi izazove rada full stack developera u Ekobitu!  Praksa traje 160 sati tijekom kojih ćeš uz stručno vodstvo mentora i uz stalnu podršku cijelog tima raditi na konkretnom projektu. Od tehnologija, osnovne koje možeš očekivati na praksi su .Net, Microsoft Azure i Angular, ali i brojne druge. Naše kolegice i kolege prijateljski su raspoloženi i spremni pomoći pri svakom izazovu. Projekti su relativno mladi pa postoji puno mjesta na kojima bismo trebali tvoju pomoć. Osim tehničkog znanja, kroz timske sastanke i koordinacije naučit ćeš i što sve rad u timu podrazumijeva te ćeš se naučiti odgovornosti i komunikacijskim vještinama koje će ti koristiti na bilo kojem budućem projektu.

Termin održavanja prakse stvar je dogovora pa možeš početi u travnju ili svibnju, a ako ti se kod nas svidi i bude prostora i mogućnosti za nastavak suradnje, otvara se prostor za razvoj kroz posao stalnog studenta. Sve što ti je potrebno za rad su osnove koje si naučila/o na fakultetu, dobro raspoloženje i najvažnije od svega, želja za učenjem.

Kvalifikacije

Osnovne kvalifikacije:

 • dobre komunikacijske vještine
 • proaktivnost
 • timski duh
 • želja za učenjem i razvijanjem znanja i programerskih vještina
 • osnovno poznavanje: .Net, C#, Angular, HTML, CSS i GIT
 • ... sve ostalo može se naučiti uz pomoć mentora :)

Dodatne informacije

Što nudimo?

 • Plaćenu praksu- dobivaš iskustvo, ali i fer džeparac
 • Super mentora (ili mentore) koji su uvijek spremni objasniti i pomoći
 • Fleksibilno radno vrijeme- sate i dane dogovaraš s mentorom u skladu s tvojim rasporedom i obavezama na faksu (*minimalna uključenost na praksu 2 dana tjedno)
 • Mogućnost rada od doma ili iz manjih ureda (nismo fanovi open space-a) u Zagrebu ili Varaždinu
 • Zabavu (uvijek nađemo povod), česta druženja i podršku cijele Ekosfere

Prijavi se još danas, do prakse dolaziš u tri koraka:

 1. Pošalji nam svoj CV i motivacijsko pismo u kojem ćeš nam približiti svoju motivaciju
 2. Po zatvaranju prijava, šaljemo ti zadatak koji će nam uz motivacijsko pismo poslužiti da odaberemo kandidate za razgovor
 3. Posljednji korak je razgovor s HR-om i mentorima u kojem ćemo se upoznati i vidjeti tko je najbolji fit za Ekobit :)

Prijave traju do srijede, 22.3. Sretno!

Pravila zaštite privatnosti