Ekoship 4 Software Developer

 • Stažiranje

Opis tvrtke

80+ tech savvy kolega stoji iza arhitekture i koda u Ekobitu. Bavimo se razvojem softwarea i DevOps-om, a većina klijenata nam je iz zapadne Europe. Predani smo razvoju poslovnih aplikacija i proizvoda te pružanju usluga tehničkog savjetovanja u području software developmenta i DevOps-a. Poznati smo po organizaciji Ekobit DevArene te po inovativnim proizvodima koje plasiramo na globalno tržište kao što je BizDataX. Svjesni smo brzomijenjajućeg IT svijeta te da je na nama da ga pratimo, ali i preuzmemo kormilo. S tim ciljem svojim developerima omogućavamo odlaske na razne strane i domaće konferencije, certificiranja i stručnu literaturu.

Sabrano znanje naša ekipa voli dijeliti, najviše mladim kolegama na početku karijere. Zato tri puta godišnje organiziramo Ekoship - stručnu praksu u trajanju od četiri tjedna u sklopu koje dobivaš mentora i priliku da se pokažeš i ostaneš raditi u Ekobitu. 

Opis posla

Stiglo je vrijeme za ukrcavanje na zimski Ekoship! Nemoj propustiti priliku ove zime raditi na jednom od naših zanimljivih projekata s jednim ili čak dva mentora koji će te voditi kroz cijeli proces. Sa sobom trebaš ponijeti samo motivaciju, spremnost za učenje i dobru volju

Praksa traje 4 tjedna tijekom kojih ćeš upoznati Ekobit ekipu i raditi na konkretnom projektu sa stvarnim klijentom. Termin održavanja prakse stvar je dogovora pa možeš započeti u studenom, prosincu ili siječnju. Ako "kliknemo" i budemo zadovoljni suradnjom, možemo istu i nastaviti u smislu trajnog studentskog angažmana. Ovoga puta primamo 5 studenata u svoje timove, a u sklopu prakse naučit ćeš kako izraditi web API, upoznati osnove Angulara i implementaciju poslovne logike uz povremene izlete u reporting i unit testove. Ovisno o tvojim željama i smjeru u kojem se želiš razvijati, naglasak može biti na backendu ili frontendu - ali imat ćeš mogućnost raditi i jedno i drugo. Slobodno nam u motivacijskom pismu izrazi svoje preferencije!

Kvalifikacije

Osnovne kvalifikacije:

 • dobre komunikacijske vještine
 • proaktivnost
 • timski duh
 • želja za učenjem i razvijanjem znanja i programerskih vještina
 • osnovno poznavanje: .Net, C#, Angular, HTML, CSS i GIT
 • ... sve ostalo može se lako naučiti uz pomoć mentora :)

Dodatne informacije

Što nudimo?

 • Plaćenu praksu- dobivaš iskustvo, ali i fer džeparac
 • Relevantno iskustvo u brzorastućoj IT firmi
 • Super mentora (ili mentore) koji su uvijek spremni objasniti i pomoći
 • Fleksibilno radno vrijeme- sate i dane dogovaraš s mentorom u skladu s tvojim rasporedom i obavezama na faksu (*minimalna uključenost na praksu 2 dana tjedno)
 • Mogućnost rada od doma ili iz manjih ureda (nismo fanovi open space-a) u Zagrebu ili Varaždinu
 • Zabavu (uvijek nađemo povod), česta druženja i podršku cijele Ekosfere

Prijavi se još danas, do prakse dolaziš u tri koraka:

 1. Pošalji nam svoj CV i motivacijsko pismo u kojem ćeš nam u par rečenica obrazložiti svoju motivaciju
 2. Mi tebi šaljemo zadatak koji će nam uz motivacijsko pismo poslužiti da odlučimo tko je najbolji fit za Ekobit
 3. Nakon (uspješna) prva dva koraka slijedi razgovor s HR-om i mentorima u kojem ćemo se upoznati i vidjeti kakav smo fit

Prijave traju do utorka, 1.11.

Veselimo se upoznati te! Sretno :)

Pravila zaštite privatnosti