Account Manager West en Oost-vlaanderen

 • Toekomstlaan 47, 2200 Herentals, Belgium
 • Werknemer kan op afstand werken
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We zijn een Belgisch familiebedrijf dat volop inzet op groei, vernieuwing en goed samenwerken. We zijn in volle transitie met een instap van een nieuwe generatie.  In dit proces bepaal je mee de accenten en geef je vorm aan je afdeling van de toekomst!  We zetten als firma volop in op innovatie en continue vernieuwing van ons productportfolio.

Op de internationale markt gaan we op zoek naar de juiste nieuwe producten om in de Belgische en  Luxemburgse markt te zetten. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze medewerkers steeds mee zijn met de nieuwste technologieën. Als EGEDA zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten en medewerkers, enkel zo kunnen we samen groeien.

Functieomschrijving

Als sales & marketing bedrijf in de HVAC zet Egeda vol in op innovatie. Naast de vertegenwoordiging van enkele grote merken zijn we volop in groei en staan we klaar om nieuwe producten op de markt te lanceren. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar iemand waar sales in de genen zit en die overloopt van motivatie en dat voor de regio West- en Oost-Vlaanderen!

Als SALES kom je terecht in een team waar jij verantwoordelijk wordt voor jouw regio en jouw productencategorie. Binnen deze categorie zitten onder andere: ventilatiesystemen, de allernieuwste luchtreinigingstechniek en andere technische producten die door loodgieters/installateurs geplaatst worden. Met onze nieuwste producten mag jij pionieren op de Benelux-markt.

Je bekijkt voor elk van jouw producten wat de beste sales approach is en werkt een sales plan uit. Zo ga je als een doorwinterde hunter op zoek naar nieuwe marktsegmenten, potentiële klanten en verkoop opportuniteiten. Tegelijkertijd onderhoud je een goede klantenopvolging. Je ondersteunt hen met je kennis en voelt aan waar de noden liggen, om zo de juiste oplossingen te kunnen aanbieden.

Niet gevreesd, je staat er niet alleen voor. Je wordt namelijk gebackuped door een bende toffe collega’s van de interne commerciële dienst! Met veel plezier werken zij mee de goede klantenrelatie door snel offertes op te maken, marketingcampagnes op te zetten en de klanten/bestellingen/werven op te volgen. Ook met je collega’s van de verkoop werk je nauw samen. Rapporteren doe je aan de salesmanager.

Functie-eisen

Bij een uitdagende job, hoort vanzelfsprekend ook een sterk profiel. Als sales account bij Egeda aan de slag? Dan heb je echt veel in je mars! Herken je jezelf in de volgende eigenschappen, dan kijken wij alvast uit naar een eerste kennismaking:

 • Een bachelor diploma of een minimum van 5 jaar ervaring in een B2B sales functie (bij Egeda schatten we de juiste ervaring in combinatie met de juiste drive veel hoger in dan het behaalde diploma)
 • Resultaat gedreven
 • Zelfstandig en kan zich goed organiseren
 • Fast learner
 • Technische affiniteit. Ervaring in ventilatie, verwarming of koeling is daarboven een plus
 • Computervaardig (MS office, CRM)
 • Teamplayer
 • NL / FR / EN

Aanvullende informatie

Een uitdagende en afwisselende job in een bruisend en dynamisch familiebedrijf dat zich volop aan het vernieuwen is! Als firma trekken we volop de kaart van de innovatie en zijn we voortdurend op zoek naar de laatste nieuwe trends. Deze trachten we te vertalen naar interessante vertegenwoordigingen. Voor elk van onze producten werken we (samen met jou?) een sales – en marketingstrategie uit en zetten we ambitieuze targets.

Wij hopen dat we samen met jou en de ervaring die je meeneemt te kunnen schrijven aan een succesverhaal van lange duur, alsook een leuke, vriendschappelijke samenwerking. We zijn een echte Belgische KMO en hechten veel belang aan het feit dat jij je goed voelt binnen onze organisatie. Een uitgebreide technische & commerciële opleiding(en), een competitief salarispakket, inclusief wagen, tankkaart, gsm + abonnement, netto dagvergoedingen, maaltijdcheques, groepsverzekering én de leukste collega’s van het land, horen daar allemaal bij! Daarboven zijn we in volle transitie met de instap van een nieuwe generatie.  In dit proces bepaal je mee de accenten en geef je vorm aan de afdeling ‘SALES’ van de toekomst! 

Meer weten over het product, check https://airplussolutions.com. 

Spreekt deze boeiende rol binnen ons enthousiast commercieel team je aan, reageer dan snel via bijhorende link.