Customer Service Consultant

  • Voltijds

Functieomschrijving

Als Customer Service Consultant zal je deel uitmaken van ons CS-team. Wil jij een enthousiaste bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Onze klantenportefeuille bestaat vooral uit garagebedrijven, autodealers en servicepunten. Zij maken gebruik van onze software, een uitgebreid ERP-pakket, gebouwd om hen te ondersteunen in de dagelijkse operaties binnen hun onderneming.

WAT GA JE DOEN ALS CUSTOMER SERVICE CONSULTANT?

Jij bent voor onze klanten hét aanspreekpunt voor vragen en meldingen over onze software. Dat doe je meestal vanop kantoor en sporadisch op locatie bij de klant. Vanuit je intensieve klantcontact draag je bij tot de succesvolle implementatie en het gebruik van het software pakket. Specfieke klantvragen kunnen zowel technisch als functioneel van aard zijn. Je helpt klanten telefonisch op weg en adviseert hen bij procesverbeteringen.
Je kan rekenenen op een team van toegewijde collega’s. Wanneer je tegen complexe zaken aanloopt kan, betrek jij de juiste personen uit de organisatie om samen tot een oplossing te komen.

BEN JIJ ONZE IDEALE CUSTOMER SERVICE CONSULTANT?

Wij zoeken een positief en ambitieus persoon met een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je staat aan het begin van je carrière of je hebt al ervaring en je wil graag een nieuwe carrièrestap maken. Resultaatgericht, probleemoplossend en gestructureerd zijn woorden die perfect passen bij jouw professionele persoonlijkheid. Om jouw klant optimaal te kunnen helpen, ben je bereid om onze applicatie volledig te doorgronden.
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling, je bent analytisch, stressbestendig en je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

•    Je hebt een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring
•    Je beschikt reeds over technisch en functioneel computerinzicht of bent bereid om op heel korte termijn veel te leren.
•    Je kan je snel inwerken in verschillende softwareprogramma’s (ERP, CRM, …)
•    Kennis van boekhouding is een troef.
•    Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Een goede beheersing van de Franse taal is een must.
•    Je werkt gestructureerd en weet je werk te plannen door prioriteiten te stellen.
•    Je bent flexibel in doen en denken en werkt graag in een klein team.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

•    Een uitdagende en dynamische functie
•    Competitief loon naar kennis en ervaring
•    Laptop
•    Onkostenvergoeding 
•    Maaltijdcheques
•    Ecocheques
Daarnaast staan onze leuke collega’s klaar om je te verwelkomen. Wij helpen jou op weg om met veel zelfvertrouwen een product specialist te worden. Je werkt voornamelijk op kantoor maar we denken mee met jou als het gaat over telewerken en flexibiliteit in jouw agenda. Andere voordelen zijn altijd bespreekbaar.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zoeken jou als nieuwe collega voor de Business Unit in België, Herentals, actief in de automotive retail sector. 

Dynamic Software is een softwarebedrijf, gespecialiseerd in bedrijfsapplicaties gericht op de automotive retail. Meer dan 20 jaar reeds bedienen wij dealerbedrijven, erkend herstellers en onafhankelijke garages. Ook gespecialiseerde aanbieders van bijvoorbeeld mobilhomes, tuinmachines doen beroep onze applicatie. Onze ERP oplossing staat in het hart van het garagebedrijf en zorgt voor de automatisering van alle kritische bedrijfsprocessen waaronder verkoop, onderhoud, werkplaatsplanning, inventarisering en boekhouding. Onze koppelingen met derde partijen zoals constructeurs/importeurs of andere software pakketten versterken het aanbod en de vlotte werking van het garagebedrijf.

Sinds 2019 maakt onze business unit deel uit van Total Specific Solutions (TSS).

TSS is een internationale provider van IT business solutions en bestaat uit onafhankelijke Business Units  die software oplossingen bouwen voor zeer specifieke marktsegmenten (verticals). Met  andere woorden, onze software biedt onze klanten echte bedrijfswaarde, gebaseerd op specifieke noden en stellen hen in staat om op een hoog efficiëntieniveau te werken. TSS is actief in de verticals gezondheidszorg, lokale en centrale overheid, financiële en juridische diensten, accountancy, landbouw, automotive, bouw, onderwijs, geoscience,horeca, productie, maritiem, mobiliteit, uitgeverij, vastgoed en retail. 
TSS maakt deel uit van Topicus.com Inc, een beursgenoteerd bedrijf op de Canadese TSX Venture.

Naast de interne opleidingen in onze business unit, geven we via TSS Academy onze collega’s de tools om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren en bij te werken. Mensen maken het verschil!

Aanvullende informatie

  • Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.
  • Gezien we met gevoelig ICT, Financiele en klantdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Bewijs van goed gedrag en zeden te overleggen.