Customer Service Consultant (met focus op marketing en website)

 • Ring 37, 2200 Herentals, België
 • Werknemer kan op afstand werken
 • Voltijds

Functieomschrijving

Vanwege de doorgroei van een collega naar een andere functie, komt er een positie beschikbaar op onze customer service afdeling. Naast het te woord staan aan klanten vindt je het ook leuk om je te focussen op onze marketing en website.  

Wat ga je doen als Customer Service Consultant?

Als Customer Service Consultant ben jij de spin in het web tussen Dynamic Software en haar klanten. Jij bent voor onze klanten en gebruikers hét aanspreekpunt voor meldingen en wensen met betrekking tot onze software. Dit doe je vooral vanuit ons kantoor of incidenteel op locatie bij een van de klanten. Ook lever je een actieve bijdrage aan succesvolle implementaties van onze software en voel jij je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de klanttevredenheid.

Tijdens het klantencontact handel jij incidenten af die zowel technisch als functioneel van aard kunnen zijn. Dit doe je natuurlijk niet allemaal alleen, maar met jouw team van toegewijde collega’s. Wanneer je tegen complexe zaken aanloopt, dan betrek jij de juiste personen uit de organisatie om te werken aan een oplossing. Samen draaien jullie creatieve breinen op volle toeren om tot een oplossing te komen.

Je helpt klanten op weg in onze software en wijst ze op mogelijke procesverbeteringen. Kortom: elke dag wordt voor jou anders! Je bent een (klant)vriendelijke medewerker, je stelt de kwaliteit van onze dienstverlening voorop en weet commerciële kansen te herkennen. Samen zorgen we ervoor dat je steeds zelfstandiger klantvragen kunt beantwoorden en je jezelf steeds verder ontwikkeld.

Naast het helpen van klanten per telefoon, zul jij je vanuit het Customer Service team richten op het onderhoud en update van onze website, verzorgen van de nieuwsbrief, het maken van handleidingen voor klanten en het bijhouden van onze sociale media kanalen (samen met een collega).

Op deze manier heb je een leuke en afwisselende job!

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieus persoon met een bachelor diploma. Je staat aan het begin van jouw carrière of wilt graag een vervolgstap maken. Je kunt niet wachten om te beginnen met een uitdagende baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Jij bent in staat de klantvraag te doorgronden en een passende oplossing te bieden op basis van onze software producten. Jij slaat een brug tussen gebruikersbehoefte en functionele mogelijkheden van onze softwareoplossing door te schakelen met onze klant, de software developers of jouw Customer Service collega’s. Ook neem je het voortouw in de marketing werkzaamheden, je doet hierin proactief voostellen naar onze teamleider CS om de website, nieuwsbrief en handleidingen voor klanten te verbeteren.

Wat heeft Dynamic Software jou te bieden?

 • Een functie voor 4 of 5 werkdagen per week met als standplaats Noorderwijk (Herentals).
 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goede werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Dynamic.
 • Een opleidingsprogramma ‘on the job’ waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. eco- en maaltijdcheques, dubbel vakantiegeld, 13e maand en een laptop.
 • Na 6 maanden senioriteit een maandelijkse onkostenvergoeding voor thuiswerken € 124,45 netto.

Wat vragen wij van een Customer Service Consultant?

 • Je beschikt over een bachelor diploma of gelijkwaardig werklevel door ervaring.
 • Je beschikt over technisch computerinzicht.
 • Ervaring met website onderhoud en/of marketing is een troef.
 • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal en beheersing van de Franse taal is een troef.
 • Je werkt gestructureerd en weet je werk te plannen door prioriteiten te stellen.
 • Je neemt initiatief, stelt het vinden van (structurele) oplossingen voorop en je bent resultaatgericht ingesteld.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, je bent analytisch, stressbestendig en verder beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
   

Wie is Dynamic Software?

Dynamic Software NV is leverancier van een softwaresuite voor de Belgische automotive branche. Sinds de oprichting in 1983 is het softwarebedrijf Dynamic Software uitgegroeid tot een van de leidende spelers in haar segment. De totaalsuite FlexiGAR omvat een scala aan oplossingen om alle werkzaamheden van werkplaats- en verkoopplanning, de boekhouding tot en met contact met de klanten geïntegreerd te verwerken. Het bedrijf is officieel erkend door Renault België, Mercedes-Benz België en Ford Europe en werkt intensief samen met vele andere merken en bedient daarbij circa 450 klanten in België.

Begin 2019 heeft Dynamic Software zich aangesloten bij Total Specific Solutions (“TSS”). TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring.

Meer informatie op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Laat ons direct jouw interesse weten door online Eenvoudig te reageren! 

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de Business Unit Manager, Ludo van Praet via +32 4721 72 642 of neem contact op met Eline Huijzendveld, HR Manager via hr @dynamic.be.

Aanvullende informatie

 • Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.
 • Gezien we met gevoelig ICT, Financiele en klantdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Bewijs van goed gedrag en zeden te overleggen.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse