Accountmanager

 • Ring, 2200 Herentals, Belgium
 • Werknemer kan op afstand werken
 • Voltijds

Functieomschrijving

Wil jij een nieuwe uitdaging en heb jij een commerciële en klantgerichte instelling? Ben jij daarnaast een kei in het binnenhalen van verkoop kansen? En heb je affiniteit met IT en garages? Lees dan snel verder en solliciteer op de functie:

Accountmanager bij Dynamic Software (0,8 – 1 FTE)

Wat ga je doen?
Als Accountmanager bij Dynamic Software heb je drie belangrijke verantwoordelijkheden:

1. Realiseren commerciële omzetdoelstellingen
Je bent verantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen en het grootste deel van je tijd ben je dan ook operationeel actief op het gebied van sales. Je benut nieuwe kansen op een creatieve manier en onderhoudt en ontwikkelt actief klantrelaties. Je vindt het heerlijk om te netwerken en bent de schakel tussen het bij elkaar brengen van de nodige expertisegebieden.

2. Plannen en opvolgen van demo’s bij klanten
Samen met een consultant verzorg je flitsende demo’s bij klanten en prospects. Jij zorgt ervoor dat na de gegeven demo op een commercieel juiste manier opgevolgd wordt tot een opdracht.

3. Marketing 
Als Accountmanager ben je een aantal uren in de week ook actief op gebied van marketing. Samen met onze officemanager, weet jij leuke berichten te plaatsen op onze kanalen en bedenk je met jouw collega’s goede acties.

Wat hebben we van jou nodig?

 • Je beschikt over ambitie en een diploma hoger middelbaar onderwijs of een professionele bachelor.
 • 1-3 jaar saleservaring; Je kunt ons vertellen over je trackrecord van deals die je hebt gesloten.
 • Financieel inzicht; zodat je met onze business unit manager kunt meepraten over resultaten.
 • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal.
 • Je werkt gestructureerd en weet je werk te plannen door prioriteiten te stellen.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, je bent analytisch, stressbestendig en verder beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij je?

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goede werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Dynamic.
 • Een prettige en informele werksfeer, waar klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Uitstekende primaire (functieklasse D (PC200) waarbij het salaris zal liggen tussen de € 2.500  en € 3.500,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring vindt de inschaling plaats) en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. eco- en maaltijdcheques, laptop en een mobiele telefoon.
 • Een positie voor 4 of 5 werkdagen per week met als standplaats Noorderwijk (Herentals). Gedurende de COVID-19 periode zul je ook vanuit huis aan het werk zijn.
 • Klanten bezoeken is onderdeel van de functie, hiervoor krijg je de beschikking over een bedrijfswagen.

Wie zijn wij?
Dynamic Software NV is leverancier van een softwaresuite voor de Belgische automotive branche. Sinds de oprichting in 1983 is het softwarebedrijf Dynamic Software uitgegroeid tot een van de leidende spelers in haar segment. De totaalsuite FlexiGAR omvat een scala aan oplossingen om alle werkzaamheden van werkplaats- en verkoopplanning, de boekhouding tot en met contact met de klanten geïntegreerd te verwerken. Het bedrijf is officieel erkend door Renault België, Mercedes-Benz België en Ford Europe en werkt intensief samen met vele andere merken en bedient daarbij circa 450 klanten in België.

Begin 2019 heeft Dynamic Software zich aangesloten bij Total Specific Solutions (“TSS”). TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring.

Meer informatie op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Meer weten en solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct! Stuur bijgevoegd je CV en motivatie op naar Eline Huijzendveld (HR Business Partner).

Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Ludo van Praet, Business Unit Manager Dynamic via 0472172642.

Gedurende de COVID-19 periode zullen de sollicitatiegesprekken deels digitaal plaatsvinden.

Aanvullende informatie

Hoe gaan wij met je gegevens om?
Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie. 

 

We do not accept resumes from headhunters, placement agencies, or other suppliers that have not signed a formal agreement with us.