Administrativ Koordinator til Inviso by Devoteam

 • Gl. Kongevej 3E, 1610 København, Danmark
 • Fuldtid
 • Contract type: Permanent contract

Jobbeskrivelse

Kan du se dig selv som vores nye administrative superstar, med et stærkt koordinerings-gen? Elsker du alt der rimer på tal og Excel? Er du struktureret og kan du holde et køligt overblik? Kan du se dig selv i en energisk organisation, med en stor ansvarsgrad og en uformel tone? Så har vi det perfekte job til netop dig.

Bliv en administrativ nøglespiller i Inviso by Devoteam
I takt med at flere virksomheder bliver bedre til at indsamle data, stiger behovet for at forstå, hvordan man bedst muligt omsætter store datamængder til forretningsværdi. Både når det gælder automatisering, rapportering og avancerede analyser. Derfor hjælper vi en bred palette af virksomheder, fra danske C25 virksomheder og globale koncerner til banebrydende start-ups, med at få fuldt udbytte af deres data. 

Hos Inviso by Devoteam er vi specialister i Alteryx, Tableau og Power BI, som er de tools vi bruger, når vi visualiser data for vores kunder. Udover selv at arbejde i Alteryx og Tableau sælger vi også licenser til vores kunder i netop de tools. Og det er her du kommer ind i billedet. Vi leder efter dig, der trives i at drive processen omkring vores interne ordresystem, hvor du opretter og vedligeholder licenser.

Det leder vi efter 
Vi leder efter dig der er administrativt skarp, kan lide koordineringsopgaver, har et godt øje for tal, kan lide at arbejde i Excel, kan sætte en skarp struktur, kan prioritere mellem forskellige opgaver og en der kan tage ansvar for eget arbejdsområde.

Dine primære arbejdsområder vil være at:

 • Administrere vores kunders licenser
 • Udarbejde og udstede kontrakter, både i forbindelse med fornyelse af licenser og i forbindelse med nye licensaftaler

 • Dialog med konsulenter/account managers om nye ordrer

 • Have ansvaret for vores ordresystem

 • Arbejde med administration i forskellige systemer

 • Varetage vores salgsmail og uddeligere til de rette interne interessenter

 • Have daglig kontakt med vores partnere, Alteryx og Tableau i London

 • Have tæt kontakt med vores kunder

 • Varetage diverse ad hoc opgaver

Hertil forventer vi, at du trives i arbejdet med rutineprægede opgaver, og at du samtidig kan have mange bolde i luften, og varetage uventede opgaver, der kan komme løbende. Det er vigtigt, at du er struktureret og det vil være en fordel, hvis du kan sætte ting i systemer og tænke logisk.

Du vil primært komme til at arbejde i Excel, SalesForce og Helpscout. Erfaring med Excel er et krav, mens erfaring med SalesForce og Helpscout ikke forventes. Som en data virksomhed er vi generelt glade for funktionelle systemer, der kan hjælpe os i vores arbejde, så at kunne lide at lære nye systemer at kende er en klar fordel.

Der er krav om, at du skal kunne tale dansk og engelsk. Der er ingen specifikke krav til uddannelse, men vi ser gerne, at du har erfaring med administration og koordinering. Vigtigst af alt er det dog, at du trives i en administrativ rolle. 

Vi tilbyder
Vi er en social arbejdsplads, og du vil blive omgivet af kompetente og ambitiøse kolleger i et uformelt miljø. Vi tror på frihed under ansvar og værdsætter en støttende kultur, hvor vi hjælper hinanden med at blive endnu bedre. Herudover vil du som del af teamet opleve et prisværdigt snackskab og få fornøjelsen af vores fede fredagsbar og et bredt udvalg af sportsaktiviteter og kulturoplevelser.

Du bliver en del af Customer Success teamet og Inviso by Devoteam er placeret på Gammel Kongevej i København. Vigtigt er det hertil at nævne, at Inviso i august 2020 blev en del af Devoteam Danmark bestående af, DMC, DTC, Jayway, CLOUDEON og Inviso, og at vi har planer om at flytte sammen i København.

Ansøgningsproces
Er du interesseret i at være en del af teamet? Tryk på knappen "Jeg er interesseret", og send os din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter.

Vi interviewer løbende og leder efter en Administrativ Koordinator, der kan starte snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR & Rekrutterings Koordinator, Cecilie Tarp Kasten på +45  31 43 46 76.

Fortrolighedspolitik