Business Director til Devoteam Management Consulting - Vil du lede Devoteams område for Digitalisation, Strategy & Analysis i København?

 • Lyngbyvej 2, 2100 København, Danmark
 • Fuldtid
 • Contract type: Permanent contract

Jobbeskrivelse

Lige nu har du en unik chance for at blive leder af en spændende og succesfuld enhed hos Devoteam i København. Hvis du ligesom os er optaget af den digitale dagsorden og lever og ånder for at understøtte og udvikle virksomheders og organisationers udnyttelse af digitale muligheder, så er det sikkert dig vi leder efter.

Er du enig i, at Digital transformation ikke er en engangsaffære, men en on-going-proces? Er du også optaget af, at hjælpe virksomheder med udvikling deres digitale muskel til at være en central del af virksomhedens DNA? Sidst men ikke mindst, har du evner og lyst til at lede en spændende enhed som lige nu tæller +20 mand, men har vokseværk, samt blive en del af et internationalt konsulenthus med lokal forankring og stor frihed? Så har du mulighed for at blive en del af ledelsesteamet og leder for vores Digitalisation, Strategy & Analysis enhed i København.

Om jobbet
Det forventes, at du har dokumenteret erfaring med ledelse og som aktiv Management konsulent. Du besidder derudover et stort personligt drive, en god indlevelsesevne og gode kommunikationsevner. Hertil gode people skills, et kommercielt mindset og et godt netværk indenfor den private sektor. 

Dine konsulentfærdigheder og værktøjskasse er i orden indenfor strategi og transformation. Det er afgørende, at du er en teamplayer og nysgerrig af natur. Da vi kontinuerlig udvikler og tilpasser vores konsulentværktøjskasse, så må du gerne besidde lidt entreprenør DNA. 

Du bliver ansvarlig for vores enhed ”Digitalisation, Strategy & Analysis” (DSA) og du får mulighed for at være med til at videreudvikle området inden for strategi og transformation. Det forventes, at du både kan agere som spydspids, når det handler om at skabe nye opgaver til teamet, samtidig med at du tager del i selve konsulentarbejdet når det kræves for at levere de bedste løsning for kunden. 

Det er afgørende, at du har et stort engagement og god situationsfornemmelse og kan sætte dig ind i kundernes udfordringer og behov. Du har et stort netværk på C-level i private virksomheder og det forventes, at du kan begå dig på alle niveauer i en organisation. Du skal desuden være analytisk skarp og kunne veksle mellem et både holistisk og detaljeret fokus, samt have gennemslagskraft som rådgiver.

Du bliver en del af Devoteams kultur, hvor talent, engagement, nysgerrighed og grundighed er værdsat og kan føre til intern karriereudvikling.

Dine kvalifikationer  
Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring som leder og management konsulent indenfor strategi, analyse og transformation indenfor den private sektor.

Derudover at du har værktøjskassen og kompetencerne i orden og kan dokumentere klare resultater som understøtter denne stilling.

Vi har opsummeret følgende krav / ønsker til dine kvalifikationer: 

 • Du har en relevant akademisk uddannelse 
 • Du har minimum 5 års relevant erfaring som management consultant indenfor strategi
 • Du er en erfaren personaleleder med gode people skills
 • Du arbejder struktureret og forstår at udnytte ressourcerne i dit team optimalt
 • Du når dine mål og deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten
 • Du er en god kommunikator og kan motivere personer omkring dig
 • Du behersker dansk og engelsk flydende i både tale og skrift
 • Du har kommercielle kompetencer og kan skabe spændende opgaver til dig selv og teamet.
 • Du har et bredt kendskab til flere teknologier
 • Du er stabil og vedholdende også under pres eller omskiftelige forhold
 • Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer til andre internt og eksternt
 • Du er god til at indleve dig i kundernes situationer og behov 
 • Du er kommerciel orienteret og har et stort netværk

Vi tilbyder 
Du bliver en del af stærkt team af konsulenter, der brænder for deres faglighed og specielt for den digitale agenda hos private kunder. 

Et sted, hvor work life balance tages seriøst, og hvor der tilbydes store frihedsgrader og fleksibilitet.

En flad og inkluderende organisation, hvor du får stor indflydelse på din afdeling og vores go to market strategi og strategiske ydelser til private virksomheder 

Vi forventer, at du motiveres af rollen som leder og ansvarlig for din afdelings medarbejdere og resultater og trives med kontakt til mange forskellige mennesker. 

Hos Devoteam er vi passioneret omkring teknologi og værner om høj faglighed og social sammenhængskraft. Derfor tilbyder vi et fagligt miljø, som også sætter det sociale fællesskab i fokus. Vi er en flad organisation og du vil få dit afsæt fra vores Københavnske kontor. Det skal sjovt og udviklende at gå på arbejde! Vi er på forkant med den teknologiske udvikling, og tænker den ind i måden vi samarbejder på, samt de digitale værktøjer vi anvender. 

Desuden har Danmarks Bedste Arbejdspladser® kåret Devoteam som en af de bedste arbejdspladser, hvor Devoteam indtager en flot 13-plads samlet, og lander på en flot 6-plads for it-virksomheder.  

Yderligere information
Vi kalder løbende egnede kandidater til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning og CV! Vi ser frem til at høre fra dig. 

Stillingen er på vores kontor i København.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til kontakte:
Troels Astrup, Business Director +45 41394708 [email protected]

Om Devoteam
Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation og digitale muligheder, dataudvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/

Fortrolighedspolitik