Cloud Konsulent til Inviso by Devoteam

  • Gl. Kongevej 3, 1610 København, Danmark
  • Fuldtid
  • Contract type: Permanent contract

Jobbeskrivelse

VIL DU VÆRE SPECIALIST I CLOUD BASEREDE APPLIKATIONER? SÅ ER VI DET RETTE STED!

Cloudløsninger er nøglen til at gøre data nemt tilgængeligt og fleksibelt, når vigtige beslutninger skal træffes. Virksomheder efterspørger konsulenter, der kan gøre arbejdet med data så gnidningsfrit og sikkert som muligt.

Hos Inviso by Devoteam hjælper vi danske C25-virksomheder, globale koncerner og andre organisationer med at få fuldt udbytte af deres data. Vores konsulenter er specialister i Tableau, Alteryx og Power BI, og vi er netop nu i fuld gang med at udvide vores kompetencer med tekniske specialister på de store cloud-baserede data-løsninger.

Vi kombinerer data- og forretningsforståelse med værktøjer i verdensklasse og leverer unikke løsninger til hver enkelt kunde. Dette giver kunderne et relevant datagrundlag, så de kan træffe strategisk vigtige beslutninger for deres forretning.

Vi investerer i dig
Vi gør en dyd ud af at være de bedste på markedet. Derfor investerer vi tid og ressourcer i vores ansattes udvikling gennem uddannelse, træning og deltagelse i konferencer. Vores kunder beskriver vores konsulenter som dygtige, ydmyge og passionerede data-nørder, der skaber værdi fra første dag.

Gennem et intenst onboarding-program bliver du ekspert i Cloud baserede applikationer samt opbygning af infrastruktur, der gør data tilgængelig i sikre og hyper-skalerbare former. Du vil få tid til at fordybe dig i cloud-løsninger som Google Cloud Platform, Microsoft Azure og AWS, så du kan mestre de værktøjer, der bliver centrale for dit arbejde. Ydermere bliver du oplært i rollen som konsulent, så du kan drive dine egne projekter og knuse ethvert dataproblem.

Vi investerer i fællesskabet
Vi tror på, at de bedste løsninger skabes sammen og sætter stor pris på hinanden. Hos os er der højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi arbejder tæt sammen som team og har en god fredagsbar.

Hvad søger vi?
Vi søger konsulenter, der er nysgerrige, elsker at nørde cloud solutions og ikke stiller sig tilfreds med status quo.

Du har en kandidatgrad inden for cloud engineering, datalogi, naturvidenskab, eller økonomi. Du har en stærk logisk og analytisk sans og flair for formidling. En struktureret arbejdstilgang er helt afgørende og kreativitet værdsat.

Al erfaring med og forståelse for cloud-arkitektur er et plus, det samme gælder erfaring med dataarbejde (Excel, SAS, Stata, SQL, R, SPSS og lignende).

Du behøver ikke at mestre alle discipliner, når du bliver en del af vores hold. Men du skal have lyst til et job med en stejl læringskurve og have mod på at blive ekspert indenfor dit felt.

Ansøgningsprocessen
Vi kører samtaler i to runder. Første samtale er et personligt interview med to af vores konsulenter. Hvis du bliver inviteret til anden samtale, vil vi bede dig løse en case i et cloud-værktøj efter eget valg og præsentere dine findings for en af vores partnere.

Kribler det i fingrene for at blive Cloud Konsulent i Inviso by Devoteam? Så send en ansøgning, dit CV og eksamensbevis til os ved at trykke "APPLY" ovenfor.

Stillingen er fuld tid. Vi søger en lille håndfuld cloud-konsulenter og besætter could-stillingerne løbende, så send os hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fortrolighedspolitik