Infrastructure Operations Specialist til Inviso by Devoteam

  • Gl. Kongevej 3E, 1610 København, Danmark
  • Fuldtid
  • Contract type: Permanent contract

Jobbeskrivelse

BLIV INFRASTRUCTURE OPERATIONS SPECIALIST HOS INVISO BY DEVOTEAM

Brænder du for det nyeste indenfor IT-løsninger, infrastruktur og cloud? Er du serviceminded og ivrig efter altid at være opdateret på de nyeste trends? Kan du se dig selv i en ung og energisk virksomhed, med højt til loftet, højt tempo, ansvar og en uformel tone? Så er du kommet til det rette sted.

En central rolle hos Inviso by Devoteam?
Hos Inviso by Devoteam er vi specialister i Alteryx, Tableau og Power BI. Vi hjælper en bred palette af virksomheder, fra danske C25 virksomheder og globale koncerner til banebrydende start-ups, med at få fuldt udbytte af deres data. Og det er her du kommer ind i billedet. Vi leder efter dig, der trives i at drive processen omkring IT-infrastruktur, server- og cloud løsninger både internt hos os og hos vores kunder. Cyber security og en interesse for de nyeste tendenser indenfor infrastructure as code skal helst være i dit interessefelt. 

Hverdagen vil bestå af både vedligeholdelse-, innovations- og ad hoc opgaver. Det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt og bevare det gode humør i en travl hverdag, du vil nemlig være tilgængelig for hele kontoret og eksterne kunder, og skal kunne levere under til tider korte deadlines. 

Det søger vi
Som vores Infrastructure Operations Specialist kommer du til at fungere som vores professionnelle problemknuser og rådgiver for vores kunder. Din primære opgave vil være at have ansvaret for opsætning og vedligeholdelse af server- og cloud løsninger. Troubleshooting ved nedbrud, datasikkerhed og administration af VM vil være en naturlig del af din hverdag.

Det er en fordel, men ikke et krav hvis du har erfaring med Windows og Linux styresystemer, diverse scriplanguages såsom Powershell Script eller lignende, og kendskab til DNS opsætning og SSL certifikater. 

Vi arbejder med cloud providers som AWS, Azure og GCP, så du skal have en nysgerrighed herfor. Som data konsulenter benytter vi mange database-teknologier, så erfaring med provisioned/serverless SQL databaser, NoSQL og DW løsninger (RedShift, SnowFlake) er et plus. Desuden ser vi gerne kandidater med erfaring indenfor versionsstyring (Git), CI/CD pipelines og infrastructure as code. 

Det vigtigste er dog, at du har interesse og flair for IT infrastruktur, og er interesseret i at lære mere inden for netop det område.

Udover tekniske kernekompetencer, er stakeholder management og et flair for god service også essentielt for at kunne mestre rollen som Infrastructure Operations Specialist i Inviso by Devoteam.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfristen er så snart som mulig.

Så hvis det kribler i fingrene for at blive Inviso by Devoteam og vores kunders go to person, så send os din ansøgning og dit CV.

Inviso by Devoteam holder til i centrum af København, har 90 dataentusiastiske medarbejdere, et 2 meter højt snackskab og den bedste fredagsbar i branchen. Mød nogle af dine fremtidige kollegaer her: inviso.dk/job

Stillingen er fuld tid.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fortrolighedspolitik