Studerende til Inviso by Devoteam

  • Gl. Kongevej 3, 1610 København, Danmark
  • Deltid
  • Contract type: Permanent contract

Jobbeskrivelse

Big data og Business Intelligence er nøglen til succes, når vigtige beslutninger skal træffes. Virksomheder efterspørger konsulenter, som kan humanisere og omsætte data til værdiskabende resultater.

Vil du være deres ekspert og rådgiver? Så er vi det rette sted!
Hos Inviso by Devoteam er vi specialiseret i Alteryx og Tableau og vi hjælper danske C20 virksomheder, samt store globale virksomheder med at få fuldt udbytte af deres data. Vores kompetencer inden for forretnings- og dataforståelse gør os i stand til at levere unikke løsninger til hver enkelt kunde og hjælpe dem med at træffe de rigtige beslutninger.

Vi gør en dyd ud af at være de bedste på markedet. Derfor investerer vi tid og ressourcer i vores ansattes udvikling gennem uddannelse, træning og konferencer. Vores kunder beskriver vores konsulenter som dygtige, ydmyge, samt passioneret datanørder, der skaber værdi fra første dag.

Vi tror på, at de bedste løsninger skabes sammen, og vi sætter stor pris på hinanden. Hos os er der højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi arbejder tæt sammen som team og har et stort udvalg af sociale arrangementer.

Hos os bliver du ekspert i at bearbejde, analysere, visualisere og formidle data. Det sker gennem et intenst onboardingprogram, hvor du vil blive uddannet og certificeret i Alteryx og Tableau, samt oplært som konsulent, så du kan drive dine egne projekter og knuse ethvert dataproblem.

Kvalifikationer

Vi søger konsulenter, der er nysgerrige, elsker at nørde data og ikke stiller sig tilfreds med status quo.

Du er studerende inden for naturvidenskab, økonomi eller samfundsvidenskab, har en god logisk og analytisk sans, samt flair for formidling. Da du skal arbejde med at analysere og visualisere data er kreativitet værdsat og en struktureret arbejdstilgang afgørende.

Al erfaring med dataarbejde (Excel, SAS, Stata, SQL, R, SPSS og lignende) er et plus. Det er også en fordel hvis du har erfaring i Alteryx, Tableau og PowerBI, og du skal have lyst til at blive en vaskeægte ekspert på området.

Yderligere informationer

Vi kører samtaler i tre runder. Første samtale er et personligt interview med en konsulent og en repræsentant fra HR. Hvis du bliver inviteret til anden samtale, vil du forud for samtalen få udleveret et datasæt og en case, som du skal præsentere i Tableau for en konsulent og en repræsentant fra HR. Tredje og sidste interview har en varighed af omkring 30 minutter, og er med en af vores partnere.

Kribler det i fingrene for at blive ekspert i big data og business intelligence hos Inviso by Devoteam, så send en ansøgning, dit CV og eksamensbevis ved at trykke "APPLY" ovenfor.

Stillingen er deltid og vi søger altid dygtige konsulenter til vores hold.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fortrolighedspolitik