Konsulent til Inviso by Devoteam

  • Gl. Kongevej 3, 1610 København, Danmark
  • Fuldtid
  • Contract type: Permanent contract

Jobbeskrivelse

BLIV DATAKONSULENT HOS INVISO BY DEVOTEAM

Big data og Business Intelligence er nøglen til succes, når vigtige beslutninger skal træffes. Virksomheder efterspørger konsulenter, som kan humanisere og omsætte data til værdiskabende resultater.

Vil du være deres ekspert og rådgiver? Så er vi det rette sted!
Hos Inviso by Devoteam er vi specialister i Alteryx, Tableau og Power BI. Vi hjælper en bred palette af virksomheder fra danske C25 virksomheder og globale koncerner til banebrydende start-ups med at få fuldt udbytte af deres data. Vores kompetencer inden for forretnings- og dataforståelse gør os i stand til at levere unikke løsninger til hver enkelt kunde og hjælpe dem med at træffe de rigtige beslutninger.

Vi investerer i dig
Vi gør en dyd ud af at være de bedste på markedet. Derfor investerer vi tid og ressourcer i vores ansattes udvikling gennem uddannelse, træning og konferencer. Vores kunder beskriver vores konsulenter som dygtige, ydmyge og passionerede datanørder, der skaber værdi fra første dag.

Hos os bliver du ekspert i at bearbejde, analysere, visualisere og formidle data. Det sker gennem et intenst onboarding program, hvor du vil blive uddannet og certificeret i Alteryx, Tableau og Power BI, samt oplært som konsulent, så du kan drive dine egne projekter og knuse ethvert dataproblem.

Vi investerer i fællesskabet
Vi tror på, at de bedste løsninger skabes sammen og sætter stor pris på hinanden. Hos os er der højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi arbejder tæt sammen som team og har en forrygende fredagsbar.

Det søger vi
Vi søger konsulenter, der er nysgerrige, elsker at nørde data og ikke stiller sig tilfreds med status quo.

Du har en kandidatgrad inden for naturvidenskab, økonomi eller samfundsvidenskab, en god logisk og analytisk sans, samt flair for formidling. Da du skal arbejde med at analysere og visualisere data er kreativitet værdsat og en struktureret arbejdstilgang afgørende.

Al erfaring med dataarbejde (Excel, SAS, Stata, SQL, R, SPSS og lignende) er et plus. Du skal have lyst til at sprinte op ad en stejl læringskurve og have mod på at blive ekspert i Alteryx, Tableau og Power BI, hvis du ikke allerede er det.

Ansøgningsproces
Vi kører samtaler i to runder. Første samtale er et personligt interview med to af vores konsulenter. Hvis du bliver inviteret til anden samtale, vil du forud for samtalen få udleveret et datasæt og en case, som du skal præsentere i Tableau for to af vores managers.

Kribler det i fingrene for at blive ekspert i big data og business intelligence, så send en ansøgning, dit CV og eksamensbevis til os.

Stillingen er fuld tid. Vi besætter stillingerne løbende, så send os hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fortrolighedspolitik