IT-arkitekter

 • Tollbugata 24, 0157 Oslo, Norge
 • Fulltid
 • Contract type: Permanent contract

Beskrivelse av bedriften

Devoteam støtter digitaliseringen av Norges ledende virksomheter og trenger flere erfarne ledere med kompetanse på innovativ teknologi og disrupsjon. Våre 100 management-konsulenter jobber sammen med kundene for å sikre leveranser av høy kvalitet og verdi. 

I Norge består Devoteam består av Devoteam Fornebu Consulting, Studio Vues, Devoteam Cloudify og Devoteam Cloud Services. Til sammen er vi et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og digital transformasjon med omkring 120 konsulenter, og er stadig under utvikling. Vi er en del franske Devoteam SA, som teller 7600 konsulenter i 18 forskjellige land i verden.

Vi har gode betingelser og helt nye lokaler sentralt i Oslo. Vi er kjent for vårt faglige- og sosiale miljø og er rause og inkluderende med de rundt oss. Det å skape fellesarenaer for læring og erfaringsdeling med kollegaer, står høyt på vår prioriteringsliste.

Jobb-beskrivelse

Våre kunder er opptatt av nye konsepter og teknologier for å levere IT-funksjonalitet (jf. skytjenester, devops, mikrotjenestearkitekturer og konteinerteknologi). Det innfører begreper og kvaliteter som ikke-endrede infrastrukturer, bruk og kast, feiltoleranse, elastisk datakraft, kontinuerlig integrasjon og produksjonssetting, etc.

Vi er i vekst og opplever stor etterspørsel etter våre tjenester innen arkitektur. Derfor er vi nå på jakt etter flere arkitekter! 

Hos oss vil du få jobbe på et strategisk nivå, tett på forretning og IT, i et sterkt og kompetent fagmiljø. Vi har arkitekter med lang erfaring og høy kompetanse, og vårt miljø er kjent for å være raust og inkluderende, med medarbeidere som tar ansvar, har lyst å lære, evner å dele, og er villige til å ta utfordringer.

Du vil blant annet komme til å jobbe med: 

 • En kostnadseffektiv, sikker og helhetlig IT-utvikling som understøtter kundenes forretning og virksomhet
 • Å etablere helhetlige oversikter over informasjon som understøtter kundenes krav til informasjonssikkerhet og samvirkeevne
 • Design og valg av fremtidsrettede plattform- og infrastrukturarkitekter
 • Å etablere en helhetlig og risikobasert sikkerhetsstruktur som understøtter kundens mål

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdannelse
 • Konsulenterfaring og prosjektledererfaring, gjerne erfaring som virksomhetsarkitekt, løsningsarkitekt eller lignende
 • Erfaring med bruk av TOGAF, PRINCE2, MSP, Archimate, eller lignende
 • Du har gode evner til å forstå forretningens behov og muligheter God teknisk forståelse og er nysgjerrig på teknologiske trender
 • Snakker og skriver flytende norsk

Ytterligere informasjon

Som konsulent i Devoteam Fornebu Consulting må du kunne håndtere en prosjekthverdag med høyt tempo. Du vil få muligheten til å bygge din karriere innenfor ett eller flere av våre tjenesteområder, og du står også fritt til å velge hvilken retning du ønsker å jobbe mot på sikt. Vi ønsker også at du byr på deg selv og at du er engasjert og bidrar til et positivt miljø for de rundt deg, fordi vi er overbevist om at motivasjon utgjør en stor forskjell og er med på å skape et godt arbeidsmiljø!

Kjenner du deg igjen i noe av dette, er du velkommen til å søke!

Personvernregelverk