Seniorkonsulent ERP

 • Tollbugata 24, 0157 Oslo, Norge
 • Fulltid
 • Contract type: Permanent contract

Beskrivelse av bedriften

Devoteam kombinerer lederskap og kompetanse om banebrytende informasjonsteknologi for å støtte digitaliseringsreisen for Norges ledende virksomheter. Tar du initiativ, blir motivert av å løse vanskelige utfordringer og har kjennskap til områder innenfor ERP og forretningsområder vil vi gjerne ha deg med på laget. 

Devoteam ønsker å forsterke teamet med rådgivere innenfor området Forretningssystemer generelt og ERP spesielt. Vi er leverandøruavhengige rådgivere, som alltid arbeider på kundens side, der vi bistår i strategi, anskaffelse og implementeringsprosjekter. De aller fleste på teamet har implementeringserfaring fra leverandørsiden, og samlet sett har vi erfaringer med de fleste ledende ERP systemene i markedet. Vi er ikke applikasjonseksperter selv om noen av oss også har den bakgrunnen.

Vi tror du allerede har en viss kjennskap til oss, og at du på ett eller annet tidspunkt har sett at vi med jevne mellomrom lager markedsanalyser på Forretningssystemer? Vår innsikt i det skandinaviske markedet for Forretningssystemer er også det kunden ser etter når de kontakter oss. Dette er viktig kompetanse når vi bistår kundene med strategiarbeid og anskaffelser.

Vi har et veletablert skandinavisk kompetansenettverk innenfor Forretningssystemer. Det er blant annet her vi får faglig påfyll og samler og forvalter den innsikt som kommer til uttrykk i våre rapporter.

Jobb-beskrivelse

Du vil bli engasjert i alle faser av forretningssystemenes livssyklus, fra strategiarbeid, bistand til anskaffelse og innføring av nye systemer. Du har bred erfaring med prosesskartlegging og optimering på tvers av funksjonsområdene i et ERP-system, og du har evnen til å utforme krav og spesifikasjoner basert på beste ERP-praksis. Som en del av en anskaffelse og innføringen av et nytt system leder du også arbeidet med gevinstplanlegging og realisering.  

Dette blir en del av din hverdag: 

 • Bistå eller lede kundens arbeid med å utforme en systemstrategi
 • Være prosess og prosjektleder i arbeidet med systemanskaffelser 
 • Sikre at behov og krav blir godt kommunisert og ivaretatt mellom kunde og leverandør  
 • Være en nøkkelperson som kan ivareta behovene til kunden og brukere, og være en brobygger mellom de ulike interessentene i prosjektet under systemanskaffelse og implementering 
 • Omforme behov til funksjonelle og ikke-funksjonelle krav som beskriver hvordan løsningen skal fungere, hvilke gevinster som kan forventes, og hvordan de kan realiseres og måles
 • Strukturere og gi råd om optimal prosessflyt, oppsett og sikkerhet i løsningen, både i organisatorisk gruppering og samhandling
 • Være kundens prosjektleder, eller bistå kundens prosjektleder under innføring av nye systemer 
 • Delta i utarbeidelsen av våre markedsrapporter 

Kvalifikasjoner

 

 • 7+ års erfaring som ERP konsulent
 • Dyp innsikt i minst en av de ledende systemplattformene, for mellomstore og større virksomheter
 • God kjennskap til forretningsprosesser innenfor et flertall viktige industrivertikaler
 • Erfaring med prosesskartlegging og optimering
 • Erfaring med å lede og gjennomføre workshops
 • Har prosessforståelse og arkitekturforståelse, innsikt i ulike løsninger og teknologiske muligheter 
 • Erfaring fra arbeid med å utarbeide et funksjonelt løsningsdesign
 • Har deltatt i salgsarbeid, systemdemo og presentasjoner    

I tillegg har du høyere utdanning og både snakker og skriver flytende norsk og engelsk.

Ytterligere informasjon

Som konsulent hos oss må du kunne håndtere en prosjekthverdag med høyt tempo. Vi har en god balanse mellom å jobbe selvstendig og være en del av noe større. Kompetanseutvikling er viktig for oss. Som ansatt gir vi deg mulighet til å utvikle din faglige kompetanse, slik at våre kunder opplever oss som de beste innenfor våre fagområder. Vi ønsker deg som er engasjert og bidrar til et positivt miljø for de rundt deg, fordi vi er overbevist om at motivasjon utgjør en stor forskjell og er med på å skape et godt arbeidsmiljø!

Hvem er vi?

I Norge består Devoteam består av Devoteam Fornebu Consulting, Studio Vues, Devoteam Cloudify og Devoteam Cloud Services. Til sammen er vi et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og digital transformasjon med omkring 120 konsulenter, og er stadig under utvikling. Vi er en del franske Devoteam SA, som teller 7600 konsulenter i 18 forskjellige land i verden.

Vi har gode betingelser og nye lokaler i Oslo sentrum. Vi har et rikt faglig- og sosialt miljø, og er rause og inkluderende med de rundt oss. Det å skape fellesarenaer for læring og erfaringsdeling med kollegaer, står høyt på vår prioriteringsliste.

Personvernregelverk