Backend Software Engineer

  • Pr. Catharina-Amaliastraat 5, 2496 Den Haag, Nederland
  • Voltijds
  • Contract type: Permanent contract

Beschrijving van het bedrijf

Devoteam is een internationaal IT-consultancybedrijf met een geweldige visie: TechforPeople.

We hebben meer dan 7.200 collega's in 18 landen, waarvan ongeveer 250 in Nederland. We zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het winnen van hun digitale gevechten. We bouwen IT-infrastructuur en -oplossingen en zorgen ervoor dat teams meegaan. 


Onze eenheden Technology Services, Strategy Consulting en Program Management zijn 100% gericht op het verbeteren van de bedrijfsprestaties van onze klanten door hun bedrijven echt digitaal te maken.

Functieomschrijving

Marktconform - Leaseauto - Bonusstructuur - “Technical Communities” 

- Ben jij in staat om je kennis en ervaring te delen op het gebied van engineering en ontwikkeling van bedrijfsapplicaties, met behulp van de laatste technologieën en tools?

- Wil je direct met de zakelijke gebruikers werken aan het verzamelen en documenteren van technische eisen? 

- Devoteam is een gouden partner van Google, Red Hat en Microsoft en levert waarde aan bekende klanten in telecom, energie, media en financiële branches door het uitvoeren van of het bijdragen aan verschillende projecten en rollen: je zult je nooit vervelen!

Wij werken aan uiteenlopende projecten en klanten in diverse sectoren in 1 van onze modelovereenkomsten die de waarde van onze services maximaliseert. Consultancy, Delivery Pods en Product Engineering. Devoteam is in staat om de visie, architectuur en road-map te creëren voor de software oplossingen die onze klanten in staat stelt zich maximaal te exploiteren in haar digitale transformatie. Wij zijn op zoek naar versterking van de Software Engineering Unit en raken geïnteresseerd als jij een team player bent met een 'get-things-done' mentaliteit. Ervaren Senior Software Engineers met een passie voor consultancy, Cloud-Native Application Development, TDD, API-first design, Microservices and Data. 
Heb jij interesse om meer te weten te komen en van gedachten te wisselen?

Functie-eisen

Heb jij;

- ruime ervaring met backend Java / C#.NET / NodeJS software engineering, denk aan OOP, TDD, DDD, Microservices, Web application development etc.

- ervaring in het bouwen van backend deel van webapplicaties met een sterk begrip van web-ontwikkelingsconcepten en -patronen.

- ervaring in het bouwen van applicaties die de voordelen van cloud platformen benutten met een sterk begrip van cloud delivery modellen.

- het vermogen om software te bouwen volgens een testgestuurde ontwikkelingsaanpak met een sterk begrip van de belangrijkste test-frameworks.

- sterk begrip van API-fist design en het vermogen om backend business logica te bouwen, rekening houdend met API-ontwikkelingsnormen en best practices.

- goed begrip van de principes en patronen van de microservices-architectuur.

- goed begrip van datamodellering, ondersteund door ervaring in het werken met relationele (SQL) en niet-relationele (NoSQL) databases.

- goed begrip van code “code versioning processes and source control tools”.

Werkervaring met GIT of GIT-gebaseerde versiebeheertools.

- een grondig begrip hebben van Agile en Waterfall software ontwikkelingsmethodologieën. 

- inzicht in de praktijk van DevOps, met inbegrip van continue integratie en continue leveringsconcepten.

 

En heb jij;
 

- een graad in computerwetenschappen/techniek, informatica of een equivalent daarvan?

- een goed begrip van front-end ontwikkeling met basiskennis van HTML, CSS, JavaScript en SPA concepten?

- ervaring opgedaan in het werken met containers (Docker) en container management platformen (bijv. Kubernetes of Swarm)?

- een goed begrip van cloudtechnologieën en -concepten, alsmede, werkervaring met een van de belangrijkste cloud platforms (Azure, AWS, Google).

- een goed begrip van Enterprise Integration en API Management?

Nederlandssprekend is een vereiste voor deze vacature

Wat staat daar tegenover?

  • Een mooi en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket
  • Zeer veel opleidingsmogelijkheden (we zijn strategisch partner van o.a. Elastic, Google, Microsoft en Red Hat)
  • Een goed carrièreperspectief waarin individuele ontwikkeling centraal staat

Aanvullende informatie

Schroom niet om direct contact op te nemen bij vragen/interesse via:

Tel: +31 6 29 33 88 86
Mail: [email protected]

Privacybeleid