Virksomhetsarkitekter

 • Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo, Norge
 • Fulltid
 • Contract type: Permanent contract

Beskrivelse av bedriften

Devoteam Fornebu Consulting er et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og forretningsrådgivning. Med omkring 100 konsulenter er vi et av de største rådgivnings- og konsulentmiljøene og er stadig under utvikling. I Norge vil du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med et høyt faglig nivå med både personlige- og faglige utviklingsmuligheter.

Våre kunder er opptatt av nye konsepter og teknologier for å levere IT-funksjonalitet (jf. skytjenester, devops, mikrotjenestearkitekturer og konteinerteknologi). Det innfører begreper og kvaliteter som ikke-endrede infrastrukturer, bruk og kast, feiltoleranse, elastisk datakraft, kontinuerlig integrasjon og produksjonssetting, etc.

Vi er i vekst og opplever stor etterspørsel etter våre tjenester innen arkitektur. Derfor er vi nå på jakt etter flere arkitekter! 

Jobb-beskrivelse

Hos oss vil du få jobbe på et strategisk nivå, tett på forretning og IT, i et sterkt og kompetent fagmiljø. Vi har arkitekter med lang erfaring og høy kompetanse, og vårt miljø er kjent for å være raust og inkluderende, med medarbeidere som tar ansvar, har lyst å lære, evner å dele, og er villige til å ta utfordringer.

Du vil blant annet komme til å jobbe med: 

 • En kostnadseffektiv, sikker og helhetlig IT-utvikling som understøtter kundenes forretning og virksomhet
 • Å etablere helhetlige oversikter over informasjon som understøtter kundenes krav til informasjonssikkerhet og samvirkeevne
 • Design og valg av fremtidsrettede plattform- og infrastrukturarkitekter
 • Å etablere en helhetlig og risikobasert sikkerhetsstruktur som understøtter kundens mål

Kvalifikasjoner

 

 • Relevant høyere utdannelse
 • Konsulenterfaring og prosjektledererfaring, gjerne erfaring som virksomhetsarkitekt, løsningsarkitekt eller lignende
 • Erfaring med bruk av TOGAF, PRINCE2, MSP eller lignende
 • Du har gode evner til å forstå forretningens behov og muligheter God teknisk forståelse og er nysgjerrig på teknologiske trender

Ytterligere informasjon

Som konsulent i Devoteam Fornebu Consulting må du kunne håndtere en prosjekthverdag med høyt tempo. Du etablerer tillit hos kundene og sikrer et effektivt samarbeid, samtidig som du er en lagspiller som forstår betydningen av kunnskapsdeling.

Vi ønsker også at du byr på deg selv og at du er engasjerende og motiverende for de rundt deg, fordi vi er overbevist om at motivasjon utgjør en stor forskjell og er med på å skape et godt arbeidsmiljø!

Kjenner du deg igjen i noe av dette, er du velkommen til å søke!

Vi har gode forsikringsordninger og nye lokaler i Oslo sentrum. Vi er kjent for vårt sosiale miljø og er rause og inkluderende med de rundt oss. Det å skape fellesskapsarenaer for læring og erfaringsdeling med kollegaer, står høyt på vår prioriteringsliste.

Se videoer

Personvernregelverk