Sikkerhetskonsulenter

 • Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo, Norge
 • Fulltid
 • Contract type: Permanent contract

Beskrivelse av bedriften

Devoteam Fornebu Consulting er et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og forretningsrådgivning. Med omkring 100 konsulenter er vi et av de største rådgivnings- og konsulentmiljøene i Norge og du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med et høyt faglig nivå med både personlige- og faglige utviklingsmuligheter. Vi har gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning og nye lokaler i Oslo sentrum.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og søker derfor flere dyktige konsulenter innen informasjonssikkerhet.

Jobb-beskrivelse

Hos oss vil du inngå i et sterkt fagmiljø der våre konsulenter har lang erfaring og høy kompetanse, og du vil jobbe på et strategisk nivå, tett på forretning og IT. Vårt miljø er kjent for å være raust og inkluderende, med medarbeidere som tar ansvar, har lyst å lære, evner å dele, og er villige til å ta utfordringer. Vi er også del av Devoteams internasjonale Cyber Security team.

Dette vil bli en del av din hverdag:

 • Gjennomføre risikovurderinger for å etablere effektive og målrettede sikringstiltak
 • Utarbeide en sikkerhetsarkitektur som gir sikre digitaliseringsprosjekter, anskaffelser og bruk av skytjenester
 • Utvikle og innføre ledelsessystem for informasjonssikkerhet og internkontroll for personvern (GDPR)
 • Kartlegge og sikre kontinuitet i verdikjeder og virksomhetskritiske prosesser

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant utdannelse og god teknisk forståelse
 • Erfaring som konsulent/rådgiver med god kunnskap om anerkjente rammeverk innen informasjonssikkerhet, og har gjerne tatt etterspurte sertifiseringer
 • Hatt ansvar som prosjektleder, gjerne med erfaring fra bruk av PRINCE2, MSP eller lignende
 • I tillegg behersker du et nordisk språk, skriftlig og muntlig

Ytterligere informasjon

Som konsulent i Devoteam Fornebu Consulting må du kunne håndtere en prosjekthverdag med høyt tempo. Du etablerer tillit hos kundene og sikrer et effektivt samarbeid, samtidig som du er en lagspiller som forstår betydningen av kunnskapsdeling.

Vi ønsker også at du byr på deg selv og at du er engasjerende og motiverende for de rundt deg, fordi vi er overbevist om at motivasjon utgjør en stor forskjell og er med på å skape et godt arbeidsmiljø!

Kjenner du deg igjen i noe av dette, er du velkommen til å søke!

Vi har gode forsikringsordninger og nye lokaler i Oslo sentrum. Vi er kjent for vårt sosiale miljø og er rause og inkluderende med de rundt oss. Det å skape fellesskapsarenaer for læring og erfaringsdeling med kollegaer, står høyt på vår prioriteringsliste.

Se videoer

Personvernregelverk