Stagiair Digital Creative

  • Vasteland 74, 3011 BN Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau, waarbij data en technologie de drijvende krachten zijn. Merkle heeft ruim 50 vestigingen en 9600 medewerkers over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, HEMA, NS, Marktplaats, Vodafone, BMW, Air France-KLM, Signify, Burger King en Corendon. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Geen zin in…

… een stage waar je alleen maar koffie haalt of de vissenkom mag schoonmaken? Welkom! Bij Merkle geven we je de kans om écht mee te werken aan de mooiste ontwerpen en concepten voor topklanten! Ter ondersteuning van onze ambitie en groei zijn we op zoek naar een Stagiair Digital Creative voor de periode februari t/m juni. 

Genoeg over ons, laten we het over jou hebben!

Dit ga je doen…

Jij draagt bij aan het ontwerpen en inrichten van sociale kanalen voor onze klanten, het maken van designs voor diverse posts (Facebook, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Instagram, etc), het visualiseren van social data en analyses, het ontwerpen van social ads en het uitwerken van concepten naar visuals. Dit doe je met het beste social creative team van Nederland. Dit team bestaat op dit moment uit een Art Director, Lead Designers en Digital Creatives. Creatives die gespecialiseerd zijn in disciplines zoals fotografie, tech en animatie. Je wordt intensief begeleid door de Lead Designer en Art Director die het tot hun persoonlijke missie maken om jou op te leiden tot Super Social Creative!

Functie-eisen

Wat kenmerkt jou nog meer…

  • je bent een derde- of vierdejaars student en volgt een relevante opleiding op MBO/HBO niveau en kent programma's zoals Photoshop, Illustrater en After Effects op je duimpje; 
  • je bent energiek, enthousiast, leergierig en je houdt van een drankje op zijn tijd;
  • je hebt een passie voor video, animatie of het editen van meer statisch beeld;
  • je weet van aanpakken, werkt nauwkeurig en op het gebied van creativiteit behoor je tot de top van jouw klas/jaar!

Wat wij bieden...

  • Een uitdagende stage met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en veel te leren van je collega's;
  • Een stagevergoeding;
  • Voldoende ruimte voor andere toffe dingen naast je werk zoals de digitale vrijdagmiddag borrel, onze stay active & healthy bootcamp en de office olympics!

Aanvullende informatie

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

Video's om te bekijken

Privacybeleid