Campaign Developer (Dutch Version)

 • Vasteland 74, 3011 BN Rotterdam, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend performance marketing bureau, waarbij data en technologie de drijvende krachten zijn. Merkle heeft ruim 50 vestigingen en 9600 medewerkers over de gehele wereld en is onderdeel van Dentsu Aegis Network. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, HEMA, NS, Marktplaats, Vodafone, BMW, Air France-KLM, Pathé, Burger King en Corendon. Het bedrijf is strategische partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Ben jij…

… een Campaign Developer met een passie voor data, ervaring met front-end development en heb je de ambitie om je expertise internationaal in te zetten? Wil jij ervaren hoe het is om op Champions League-niveau te presteren en je te ontwikkelen bij de meest data-savvy digital agency van Nederland? Dan mag je deze kans niet laten lopen want wij zijn een prijswinnend bureau en dagen je uit om je talenten verder te ontwikkelen!

Dit ga je doen…

Als e-mail marketeer ben je een expert op het gebied van e-mailcampagnes, customer journeys en klantprofielen. Je bouwt samen met collega’s en klanten aan dynamische e-mail templates en datagedreven e-mailcampagnes. Wij maken daarbij gebruik van de Big 5 van de allernieuwste technologieën, zoals (Decision Management) PEGA en (Marketing Automation) Adobe, Acoustic Campaign, Selligent en Salesforce.

Bij ons werk je voor grote merken zoals VodafoneZiggo, KLM/Airfrance, Feyenoord, Marlies Dekkers, BMW, Adobe en T-Mobile. Samen met je team ontwerp en ontwikkel je een verscheidenheid aan marketingoplossingen van het hoogste niveau. Met jouw kennis van CRM development vertaal jij de behoeftes van onze klanten naar heldere front-end codes en unieke gebruikerservaringen. Je code is niet alleen voor onze klanten een plezier om te gebruiken, maar ook gemakkelijk te begrijpen voor andere engineers. Je bent een inspirerende mentor voor je team en begeleidt hen naar het volgende niveau.

Je internationale ambities waarmaken

Zou jij je talenten ook wel eens buiten Nederland willen ontplooien? Onze professionals worden steeds vaker gevraagd voor internationale projecten van een paar weken. Daarnaast nodigen we nieuwe collega’s uit voor een intensieve training in Barcelona! Wie wil dat nou niet? 

Wat kenmerkt jou nog meer…

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met data-gedreven processen in een soortgelijke functie. Naast technische vaardigheden neem je een flinke dosis energie mee. Je kunt presteren onder druk en werkt graag met deadlines. Je hebt een analytisch brein en een pragmatische, doelgerichte aanpak. Je bent een uitstekende communicator, die de taal spreekt van zowel marketingspecialisten als van je technische peers, consultants, data- en informatieanalisten.

Daarnaast ben je een expert in één of meerdere van de volgende technologieën:

 • Marketing Automation Software
 • CSS3
 • JavaScript/jQuery
 • HTML5/Bootstrap

Functie-eisen

Daarnaast heb je:

 • een bachelor- of masterdiploma;
 • ervaring of sterke affiniteit met ICT;
 • kennis van of ervaring met data-gedreven processen;
 • passie in wat je doet en hoe je het doet;
 • sterke communicatieve vaardigheden;
 • goede beheersing in woord en geschrift van het Nederlands en het Engels.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld;
 • Een uitdagende functie bij een succesvol bedrijf in een groeiende markt;
 • Flexibiliteit en vrijheid. Een dagje thuis werken is geen probleem en je werktijden kun je ook flexibel indelen;
 • Voldoende ruimte voor andere dingen naast je werk. Tafelvoetbal, tafel tennis, (thema)borrels, feestjes, ‘op kamp’ met alle collega’s en meer!

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top. Verder ligt het kantoor dichtbij het centrum van Rotterdam en ben je in no-time bij het station van Rotterdam.

Video's om te bekijken

Privacybeleid