Studentarrangement: Choose Your Impact!

  • Praktikant
  • Business unit: All business units
  • Level of hire: Student position

Beskrivelse av bedriften

Deloitte leverer spesialiserte fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 475,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.     

Vårt formål og kjernen i alt vi foretar oss er “to make an impact that matters” - å utgjøre en forskjell som betyr noe, for oss selv, kundene våre og samfunnet. Vi ønsker å bli kjent med studenter og potensielle nye Deloittere som motiveres av det samme som oss, å skape en reell impact.   

Derfor gjentar vi fjorårets suksess, og inviterer til vårt flagship-arrangement i Oslo;
Choose Your Impact! 

Ytterligere informasjon

Dato: 12. Januar  
Tid: 12:00 til sent (mer informasjon kommer) 
Sted: Sentralen. Øvre Slottsgate 3, Oslo. 

Hva kan du forvente? 
Vi har lyst til å vise deg hva “verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester” egentlig driver med. 

Mer detaljert informasjon om programmet kommer, men dette er noe av det du kan forvente: 

  • Inspirerende foredrag fra bransjeeksperter og ledere i Deloitte 
  • Et innblikk i hvilken impact vårt arbeid faktisk har gjennom ekte kundecase 
  • En unik sjanse til å bli kjent med Deloitte-kulturen og våre karrieremuligheter 
  • Nettverking med Deloittere og andre studenter
  • En kombinasjon av fag og underholdning du sent vil glemme 

Hvem passer dette for? 
Eventet er åpent for studenter fra alle fagretninger og årstrinn som er nysgjerrige, motiverte og klare til å utforske sine karrieremuligheter. Tematikken på foredragene og paneldebattene vil være i krysningspunktet mellom teknologi, økonomi og juss. 

Choose Your Impact er vårt flagship-arrangement i Oslo, og er hovedsakelig forbeholdt studenter som er bosatt i Oslo og omegn, eller befinner seg her på eget initiativ på tidspunktet. Av hensyn til våre bærekraftsmål holder vi lokale arrangementer for studenter andre steder i landet. 

Hvordan melde interesse?
Meld interesse for å delta på arrangementet ved å søke på denne siden. Når du søker stiller vi deg heller et utvalg spørsmål slik at vi kan bli bedre kjent med deg og din bakgrunn. Vi vil prioritere deltakere til arrangementet som sikrer mangfold i faktorer som studiebakgrunn, studieår, motivasjon og erfaring. Du oppfordres derfor til å være så ærlig som mulig i svarene dine. 

Fristen for å melde interesse er 3. desember 2023.

Du får muligheten til å jobbe i et selskap som hjelper andre aktører med sin grønne omstilling, samtidig som vi arbeider målrettet med egne ambisjoner innenfor både klima og miljø og samfunnsansvar. Som ansatt i Deloitte integreres bærekraft i arbeidshverdagen, og du får anledning til å bidra i ulike prosjekter og initiativer knyttet til dette.
 
Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere. 

Personvernregelverk