Tax Trainee (Helsinki, Tampere & Turku)

 • Harjoittelija
 • Field of interest: Legal
 • Business unit: Tax & Legal
 • Level of hire: Internship/Trainee

Yrityksen kuvaus

Haluatko työskennellä yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista ja kehittyä verotuksen ammattilaiseksi? Etsimme nyt opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoita tai vastavalmistuneita Traineeksi Deloitten Veropalveluihin Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun! Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni Trainee jatkaa vakituisessa työsuhteessa Trainee-jakson jälkeen.

Kokoaikainen Trainee-jaksosi kestää noin 4-6 kuukautta ja sijoittuisi seuraaville ajanjaksoille eri verotiimiimme:

 • Yritysverotus: Maaliskuu 2024 – kesäkuu 2024 ja maaliskuu 2024 – elokuu 2024
 • Henkilöverotus: Maaliskuu 2024 – kesäkuu 2024
 • Arvonlisäverotus: Maaliskuu 2024 – elokuu 2024

Työn kuvaus

Traineena olet tärkeä osa tiimiä, joten pääset heti mukaan asiakasprojekteihin. Pääset tutustumaan monipuolisesti verokonsultin maailmaan ja työskentelemään kotimaisten sekä kansainvälisten veroasioiden parissa.

Yritysverotuksen tiimissä Traineen työtehtäviin kuuluu tyypillisesti veroilmoitusten laatimista, erilaisia yritysverotukseen liittyviä selvityksiä sekä yritysjärjestelyjen verokysymyksissä ja siirtohinnoittelua koskevissa tehtävissä avustamista kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Henkilöverotuksen tiimissä pääset työskentelemään monipuolisesti muun muassa henkilöverotuksen, osakepohjaisten kannustinjärjestelmien ja sosiaaliturvan parissa. Työtehtäviin kuuluu tyypillisesti kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaiden avustaminen kansainvälisen liikkuvuuden ja palkitsemisen vero- ja sosiaaliturvakysymyksissä sekä näitä koskevissa hakemuksissa ja selvityksissä.

Arvonlisäverotuksen tiimissä työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi ALV-ilmoitusten ja asiantuntijakommenttien valmistelu kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Arvonlisäverotuksen tiimissä pääset kiinnostuksesi mukaan myös tulli- ja valmisteverotuksen projekteihin tai teknologiaa hyödyntäviin hankkeisiin.

Lue lisää Deloitten Trainee-jaksosta täältä. Tiimiläisiimme pääset tutustumaan lukemalla Sonja Juntusen ja Amanda Selkeen kokemuksista verotuksen Traineena.

Pätevyydet

Mitä toivomme sinulta?

Jos innostuit lukemastasi ja olet analyyttinen, oppimishaluinen ja uusista haasteista syttyvä tiimipelaaja, voit olla juuri etsimämme Tax Trainee!

Lisäksi toivomme, että sinulla on:

 • soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppusuoralla (esimerkiksi OTM, KTM tai HTM)
 • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielentaito

Aikaisempi työkokemus verotuksesta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Miksi Deloitte?

Deloitten Traineena pääset kehittymään nopeasti kasvavalla alalla, jossa tekemälläsi työllä on aidosti merkitystä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa urapolkuusi ja muokata sitä aktiivisesti omien toiveidesi sekä vahvuuksiesi mukaan. Työilmapiirimme on rento ja avoin. Tärkeintä meille on motivoituneet asiantuntijamme ja panostamme jokaisen deloittelaisen hyvinvointiin. Lue lisää, millaista Deloitten arki on tästä.

Trainee-jaksosi aikana sinua tukee oma coachisi ja buddysi. Kokeneemmat kollegat sparraavat sinua mielellään päivittäisissä työtehtävissä ja toivottavasti myös inspiroivat sinua urallasi.

Haluamme mahdollistaa asiantuntijoillemme mahdollisimman joustavan työskentelyn niin ajan kuin paikankin suhteen, joten työskentelemme hybridimallissa. Traineena olet lämpimästi tervetullut työskentelemään viihtyisälle toimistollemme, mutta halutessasi voit työskennellä osittain myös etänä.

Lisätiedot

Milloin: Hae nyt tai viimeistään keskiviikkona 20.9.2023.

Miten: Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisääthän mukaan CVsi, hakemuskirjeesi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla, miksi olet innostunut juuri hakemastasi Trainee-paikasta. Mainitsethan myös hakemuksessasi millä paikkakunnalla, missä tiimissä ja millä ajanjaksolla olisit halukas työskentelemään.

Haastattelut: Tapaamme valitut hakijat haastattelun merkeissä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten odotamme innolla hakemustasi saapuvaksi mahdollisimman pian!

Lisätiedot: Mikäli sinulla on kysyttävää Trainee-paikasta tai Deloittesta työnantajana, voit olla yhteydessä alla olevina ajankohtina:

 • Yritysverotus: Elina Mäkisen (+35850 540 0846.) tavoitat parhaiten maanantaina 18.9. klo 10.00-11.00
 • Henkilöverotus: Jaakko Pelkosen (+35844 353 7968) tavoitat parhaiten torstaina 7.9. klo 13.00-14.00
 • Arvonlisäverotus: Johanna Puputin (+35850 464 3311) tavoitat parhaiten keskiviikkona 13.9. klo 15.00-16.00

Rekrytointiprosessiimme liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimille osoitteella [email protected]. Hakemukset liitteineen pyydämme kuitenkin lähettämään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Choose your impact

Pidäthän silmällä Instagram-tiliämme @deloittefinland, jossa aiemmat Traineemme kertovat Trainee-kokemuksistaan My Day-videoilla viikolla 35!

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme Instagramissa, LinkedInissä, Facebookissa sekä Twitterissä, ja tutustu kokemuksiin Trainee-jaksoistamme tästä.

Odotamme innolla hakemustasi!

What impact will you make?

Every day, your work will make an impact that matters, while you thrive in a dynamic culture of inclusion, collaboration and high performance. We do not just aspire to make solutions. We wish to create an impact that makes a positive and crucial difference for the people around us, our clients and our society. Deloitte is where you’ll find unlimited opportunities to succeed and realize your full potential.

Tietosuojakäytäntö