Payroll Trainee

  • Harjoittelija
  • Field of interest: Legal
  • Business unit: Tax & Legal
  • Level of hire: Internship/Trainee

Yrityksen kuvaus

Haluatko työskennellä yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista ja kehittyä verotuksen ammattilaiseksi? Etsimme nyt opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoita tai vastavalmistuneita Traineeksi Deloitten Veropalveluihin Helsinkiin.

Kokoaikainen Trainee-jaksosi kestää 6 kuukautta ja alkaa maaliskuussa 2024. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni Trainee jatkaa vakituisessa työsuhteessa Trainee-jakson jälkeen.

Työn kuvaus

Payroll Traineena pääset työskentelemään osana henkilöverotustiimiä monipuolisesti palkkahallinnon työtehtävien ja sosiaaliturvaan liittyvien kysymysten parissa. Työtehtäviin kuuluu niin kansainvälisten kuin kotimaisten asiakkaiden kuukausittaisen palkanlaskennan hoitaminen kokonaisuudessaan. Lisäksi neuvomme ja avustamme useita asiakkaita työnantajavelvollisuuksiin liittyen ja Tulorekisterin selvityspyyntöjen kanssa.

Lue lisää Deloitten Trainee-jaksosta täältä. Tiimiläisiimme pääset tutustumaan lukemalla Sonja Juntusen ja Amanda Selkeen kokemuksista verotuksen Traineena.

Pätevyydet

Mitä toivomme sinulta?

Jos innostuit lukemastasi ja olet analyyttinen, oppimishaluinen ja uusista haasteista syttyvä tiimipelaaja, voit olla juuri etsimämme Payroll Trainee!

Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppusuoralla (esimerkiksi AMK)
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielentaito

Aikaisempi työkokemus palkkahallinnon työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Miksi Deloitte?

Deloitten Traineena pääset kehittymään nopeasti kasvavalla alalla, jossa tekemälläsi työllä on aidosti merkitystä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa urapolkuusi ja muokata sitä aktiivisesti omien toiveidesi sekä vahvuuksiesi mukaan. Työilmapiirimme on rento ja avoin. Tärkeintä meille on motivoituneet asiantuntijamme ja panostamme jokaisen deloittelaisen hyvinvointiin. Lue lisää, millaista Deloitten arki on tästä.

Trainee-jaksosi aikana sinua tukee oma coachisi ja buddysi. Kokeneemmat kollegat sparraavat sinua mielellään päivittäisissä työtehtävissä ja toivottavasti myös inspiroivat sinua urallasi.

Haluamme mahdollistaa asiantuntijoillemme mahdollisimman joustavan työskentelyn niin ajan kuin paikankin suhteen, joten työskentelemme hybridimallissa. Traineena olet lämpimästi tervetullut työskentelemään viihtyisälle toimistollemme, mutta halutessasi voit työskennellä osittain myös etänä.

Lisätiedot

Milloin: Hae nyt tai viimeistään keskiviikkona 20.9.2023.

Miten: Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisääthän mukaan CVsi, hakemuskirjeesi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla, miksi olet innostunut juuri hakemastasi Trainee-paikasta.

Haastattelut: Tapaamme valitut hakijat haastattelun merkeissä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten odotamme innolla hakemustasi saapuvaksi mahdollisimman pian!

Lisätiedot: Mikäli sinulla on kysyttävää Trainee-paikasta tai Deloittesta työnantajana, voit olla yhteydessä Eeva Manniseen. Eevan tavoitat parhaiten keskiviikkona 6.9. klo 10.00-11.00 ja tiistaina 12.9. klo 10.00-11.00 numerosta +35850 473 4132.

Rekrytointiprosessiimme liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimille osoitteella [email protected]. Hakemukset liitteineen pyydämme kuitenkin lähettämään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Choose your impact

Pidäthän silmällä Instagram-tiliämme @deloittefinland, jossa aiemmat Traineemme kertovat Trainee-kokemuksistaan My Day-videoilla viikolla 35!

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme Instagramissa, LinkedInissä, Facebookissa sekä Twitterissä, ja tutustu kokemuksiin Trainee-jaksoistamme tästä.

Odotamme innolla hakemustasi!

What impact will you make?

Every day, your work will make an impact that matters, while you thrive in a dynamic culture of inclusion, collaboration and high performance. We do not just aspire to make solutions. We wish to create an impact that makes a positive and crucial difference for the people around us, our clients and our society. Deloitte is where you’ll find unlimited opportunities to succeed and realize your full potential.

Tietosuojakäytäntö