Legal Trainee

  • Harjoittelija
  • Field of interest: Legal
  • Business unit: Tax & Legal
  • Level of hire: Internship/Trainee

Yrityksen kuvaus

Haluatko kehittyä yritysjuridiikan ammattilaiseksi yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista? Etsimme nyt opintojensa loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa tai vastavalmistunutta Legal Traineeksi Deloitten lakipalveluiden tiimiin Helsinkiin!

Kokoaikainen Trainee-jaksosi kestää 6 kuukautta ja alkaa joustavasti syyskuussa - joulukuussa 2023 tai maaliskuussa 2024. Kerrothan meille hakemuksessasi, mikäli sinulla on toiveita aloitusajankohdan suhteen. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni Trainee jatkaa vakituisessa työsuhteessa Trainee-jakson jälkeen.

Työn kuvaus

Traineena pääset mukaan asiakkaidemme monipuolisiin toimeksiantoihin. Tulet haastamaan itseäsi yritysjuridiikan eri osa-alueilla ja tekemään yhteistyötä muiden palvelualueidemme, kuten finanssi- ja veropalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakaskuntaamme kuuluu niin kansainvälisiä konserneja, kotimaisia pk-yrityksiä kuin julkisen sektorin toimijoita. Asiakkaamme arvostavat käytännönläheistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaamme.

Tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi erilaisten yhtiöoikeudellisten dokumenttien laadinta, due diligence -työssä avustaminen sekä juridiset selvitykset. Osaamisesi karttuessa saat lisää vastuita ja pyrimme huomioimaan myös sinun toiveesi ja kiinnostuskohteesi. Lue lisää Deloitten Trainee-jaksosta täältä.

Pätevyydet

Mitä toivomme sinulta?

Jos innostuit lukemastasi, pyrit työssäsi erinomaiseen lopputulokseen sekä olet uusista haasteista syttyvä tiimipelaaja, voit olla juuri etsimämme Legal Trainee!

Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • Suoritettu tai loppusuoralla olevaa oikeustieteen maisterin tutkinto (OTM)
  • Suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin sujuva kielitaito; ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Arvostamme syventäviä opintoja etenkin yhtiö-, sopimus- rahoitus- ja työoikeuden sekä tietosuojan alalla. Aikaisempi työkokemus näiltä osa-alueilta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä.

Miksi Deloitte?

Deloitten Traineena pääset kehittymään nopeasti kasvavalla alalla, jossa tekemälläsi työllä on aidosti merkitystä. Deloittella sinulla on mahdollisuus vaikuttaa urapolkuusi ja muokata sitä aktiivisesti omien toiveidesi sekä vahvuuksiesi mukaan. Työilmapiirimme on rento ja avoin. Tärkeintä meille on motivoituneet asiantuntijamme ja panostamme jokaisen deloittelaisen hyvinvointiin. Lue lisää, millaista Deloitten arki on tästä.

Trainee-jaksosi aikana sinua tukee oma coachisi ja buddysi. Kokeneemmat kollegat sparraavat sinua mielellään päivittäisissä työtehtävissä ja toivottavasti myös inspiroivat sinua urallasi.

Haluamme mahdollistaa asiantuntijoillemme mahdollisimman joustavan työskentelyn niin ajan kuin paikankin suhteen, joten työskentelemme hybridimallissa. Traineena olet lämpimästi tervetullut työskentelemään viihtyisälle toimistollemme Salmisaaren merellisiin maisemiin, mutta halutessasi voit työskennellä osittain myös etänä

Lisätiedot

Milloin: Hae nyt tai viimeistään keskiviikkona 20.9.2023.

Miten: Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisääthän mukaan CVsi, hakemuskirjeesi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla, miksi olet innostunut juuri hakemastasi Trainee-paikasta. Mainitsethan myös, mikäli sinulla on toiveita aloitusajankohtaa ajatellen.

Haastattelut: Ensimmäisessä vaiheessa lähetämme valituille hakijoille sähköpostitse kutsun nauhoittamaan lyhyet vastaukset muutamaan videohaastattelukysymykseen. Toisessa vaiheessa tapaamme valitut hakijat haastattelun merkeissä. Haastattelut pidetään alustavan aikataulun mukaan viikoilla 39–40.

Lisätiedot: Mikäli sinulla on kysyttävää Trainee-paikasta tai Deloittesta työnantajana, voit olla yhteydessä Antti Kiuruun. Antin tavoitat parhaiten perjantaina 8.9. klo 10.00-11.00 ja perjantaina 15.9. klo 10.00-11.00 numerosta +358 40 068 6488.

Rekrytointiprosessiimme liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimille osoitteella [email protected]. Hakemukset liitteineen pyydämme kuitenkin lähettämään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Choose your impact

Pidäthän silmällä Instagram-tiliämme @deloittefinland, jossa aiemmat Traineemme kertovat Trainee-kokemuksistaan My Day-videoilla viikolla 35!

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme Instagramissa, LinkedInissä, Facebookissa sekä Twitterissä, ja tutustu kokemuksiin Trainee-jaksoistamme tästä.

Odotamme innolla hakemustasi!

What impact will you make?

Every day, your work will make an impact that matters, while you thrive in a dynamic culture of inclusion, collaboration and high performance. We do not just aspire to make solutions. We wish to create an impact that makes a positive and crucial difference for the people around us, our clients and our society. Deloitte is where you’ll find unlimited opportunities to succeed and realize your full potential.

Tietosuojakäytäntö