Traineeship Projectmanagement

 • Rotterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wil jij betaald worden om te leren en werken tegelijkertijd? Een vette leaseauto om te gaan en staan waar je wilt? Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en draag je graag bij aan de toekomst van Nederland? Dan is ons Traineeship: Young Talent Program iets voor jou!

Wij zijn een jonge organisatie gespecialiseerd in projectbeheersing & PMO met een groot netwerk in de sectoren Infra, Maritiem, Offshore, Energie en Industrie. Wij veranderen de wereld van projecten door onze visie. We verbinden jou met bedrijven in technische sectoren met het bewustzijn dat elk persoon én bedrijf uniek is en daarin de sleutel tot succes ligt. Daarom hebben we samen met de belangrijkste technische bedrijven in Nederland het Deg Young Talent Program (Traineeship) ontwikkeld.

Functieomschrijving

Een Traineeship in projectmanagement klinkt leuk maar wat ga je eigenlijk doen? Met het Young Talent Program van Deg ontwikkel jij in twee jaar tijd de competenties die nodig zijn om jezelf specialist te mogen noemen. Tijdens het bootcamp krijg je de belangrijkste projectmanagement methodieken zoals IPMA-D en PRINCE2. Daarnaast werken we samen aan het merk “ik” en ontwikkel jij jouw soft skills voor het werken in een projectomgeving.  

Hierna ga je onder begeleiding van jouw eigen Talent Manager aan de slag op de grootste projecten. Je blijft je ontwikkelen aan de hand van jouw eigen samengestelde ontwikkelingstraject terwijl je samen met ons aan de toekomst van Nederland werkt. In het tweede jaar kies jij jouw specialisatie. Dit kan zijn planning, risicomanagement, projectbeheersing, omgevingsmanagement, contractmanagement, financieel management, kwaliteitsmanagement of informatiemanagement. Jouw ambitie bepaalt bij ons jouw carrière pad.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkweek eruit?

 • 60% - meelopen op projecten
 • 15% - klassikale theorie
 • 15% - e-learning theorie
 • 10% - ontwikkelingsgesprekken met Talent Manager en Job coaches

Functie-eisen

 

 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
 • Jij bent (bijna) klaar met een technische opleiding
 • Je hebt 0 tot 3 jaar ervaring in de branche
 • Je maakt een bewuste keuze voor projectbeheersing en PMO
 • Je bent leergierig, hebt discipline, bent flexibel, resultaatgericht en zelfstandig
 • Jouw Nederlands en Engels zijn perfect in woord en geschrift

Je weet nu welke vaardigheden wij van jou verwachten, maar jouw persoonlijkheid is net zo belangrijk voor ons. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. Goed kunnen samenwerken is dan ook erg belangrijk voor ons. Wij vinden het ook belangrijk dat jij communicatief vaardig bent en creatief, betrokken en accuraat werkt op jouw toekomstige projecten.

Aanvullende informatie

Leren en werken bij Deg biedt jou flexibiliteit en afwisseling. Je krijgt een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een marktconform salaris. Denk hierbij aan een laptop, leaseauto, pensioen, vakantiedagen en opleidingen zélfs na jouw Young Talent Program. Verder bieden wij jou een informele werksfeer en denken met je mee om jouw carrière en privéleven passend te maken.  


Solliciteren naar deze functie?

Ben jij overtuigd? Wil jij jouw Traineeship Projectmanagement volgen bij een van de snelst groeiende bedrijven in projectbeheersing? Solliciteer dan direct.

Wij staan in ieder geval te popelen om jou te ontmoeten!
 

Het Deg Recruitment Team

Video's om te bekijken