Hulpdrukker

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

De Groot – grootsgedrukt is een familiebedrijf dat ruim 55 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in plano vellen offset-drukwerk in alle formaten en hebben een gerenommeerde naam in de markt opgebouwd. Met een eigen logistiek centrum en het aanbieden van fulfilment voorzien wij in de behoefte van een groot aantal trouwe grotere en kleinere klanten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we blijven innoveren en investeren, ook op het gebied van duurzaamheid en milieu. 

Onder hetzelfde dak bevindt zich uitgeverij Kontakt Mediapartners, een multimediabedrijf. We hebben alles in huis om elke boodschap op een aansprekende manier in de juiste mediakanalen te communiceren en interactie op te bouwen met de beoogde doelgroep. Met onder andere dertien huis-aan-huis kranten (Het Kontakt) met een oplage van ruim 350.000 exemplaren, diverse magazines en online platformen weten wij de verbinding te leggen tussen onze lezers en adverteerders. Onze bedrijfscultuur en werksfeer kenmerken zich als verbindend en informeel. Gezamenlijk werken bij beide bedrijven ruim 230 vakspecialisten.

Functieomschrijving

Als hulpdrukker ondersteun je de drukker bij het verwerken van drukorders. Je doet controle op kwaliteit van het drukwerk, ondersteunt bij het onderhouden van machines en het voorbereiden en bedienen van de drukpers.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare werkervaring of de interesse om dit mooie vak te leren
  • Je werkt secuur
  • Je kan goed samenwerken
  • Je bent fysiek fit en houdt van aanpakken

Aanvullende informatie

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie bij een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Je komt te werken binnen een gezellig en professioneel team. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de Grafimedia cao. Een passend salaris en reiskostenvergoeding zijn onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Er wordt in ploegendienst gewerkt en daarom is een ploegentoeslag eveneens van toepassing.

Ben jij de vakman of vakvrouw die wij zoeken?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Graag ontvangen wij een cv en een korte motivatie waarom jij deze uitdaging wilt aangaan.

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Arie de Vreede, teamleider Drukkerij, via tel. 0183-583361. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.grootsgedrukt.nl.

Acquisitie n.a.v. de advertentie wordt niet op prijs gesteld.