Ervaren Snijder

  • Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

De Groot – grootsgedrukt is een familiebedrijf dat ruim 50 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in plano vellen offset-drukwerk in alle formaten en hebben een gerenommeerde naam in de markt opgebouwd. Met een eigen logistiek centrum en het aanbieden van fulfilment voorzien wij in de behoefte van een groot aantal trouwe grotere en kleinere klanten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we blijven innoveren en investeren, ook op het gebied van duurzaamheid en milieu. 

Functieomschrijving

Bij de Groot houden wij de machinale nabewerking grotendeels in huis. Hiervoor beschikken wij over een zeer modern machinepark. Voor onze afdeling Nabewerking zijn wij op zoek naar een

Ervaren Snijder (fulltime - 36 uur per week)

In de functie van Snijder bedien jij verschillende moderne snijmachines. Het werk is gevarieerd: van visitekaartjes en flyers tot folders tot posters. Ook het technisch onderhoud van de machines behoort tot je takenpakket. Samen met een team van ca. 15 collega’s zorg je ervoor dat de planning gehaald wordt zodat onze orders op tijd deur uit kunnen. Je werkt in een 2-ploegendienst en je bent bereid om af en toe in de weekenden bij te springen.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare werkervaring met verschillende snijmachines
  • Ervaring met vouwtechnieken is een pre
  • Goed technisch inzicht
  • Je werkt secuur
  • Je kan goed samenwerken
  • Je bent fysiek fit en houdt van aanpakken

Aanvullende informatie

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je komt te werken in een gezellig en professioneel team. Je werktijden in een 2-ploegendienst zijn tussen 6:00 en 22:00 uur volgens een vast rooster. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform Grafimedia cao, met een goed salaris, een ruime ploegentoeslag, reiskostenvergoeding en pensioendeelname. Verder hebben wij een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert voor jou en je collega's. 

Ben jij de vakman of vakvrouw die wij zoeken?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Graag ontvangen wij een kort cv en motivatie waarom je graag bij ons wilt werken. 

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Johan van Vuuren, Teamleider, T 0183 – 583 256. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.grootsgedrukt.nl.

Acquisitie n.a.v. de advertentie wordt niet op prijs gesteld.