HR Adviseur

  • Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

De Groot – grootsgedrukt is een familiebedrijf dat ruim 50 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in plano vellen offset-drukwerk in alle formaten en hebben een gerenommeerde naam in de markt opgebouwd. Met een eigen logistiek centrum en het aanbieden van fulfilment voorzien wij in de behoefte van een groot aantal trouwe grotere en kleinere klanten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we blijven innoveren en investeren, ook op het gebied van duurzaamheid en milieu. 

Functieomschrijving

Ben jij een allround HR professional die graag praktisch bezig is? Zorg jij ervoor dat de HR afdeling waarde toevoegt aan onze organisatie? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

HR Adviseur  (24 uur per week)

In deze zelfstandige functie adviseer je de directie en leidinggevenden over allerhande HR-zaken bij onze twee organisaties. Je dag is nooit hetzelfde: w&s, beoordeling, functiewaardering, opleidingen en verzuim zijn een aantal  van de onderwerpen waar jij afwisselend mee bezig bent. Je vertaalt nieuwe cao-bepalingen en wet- en regelgeving naar praktisch toepasbaar beleid en je hebt een solide kennis van actueel arbeidsrecht. Naast je contacten met de leidinggevenden heb je ook nauw overleg met o.a. de OR, de brancheorganisatie en vakbonden.

Je werkt samen met de HR medewerker die eerste aanspreekpunt is voor de medewerkers en ook de administratie tot in de puntjes verzorgt. Je bent praktisch ingesteld en hebt er geen problemen mee zelf een brief of contract op te stellen. Samen zorgen jullie voor een voltijdse bezetting van de afdeling.

Functie-eisen

  • HBO opleiding Human Resource Management of vergelijkbaar;
  • aantoonbare werkervaring, bij voorkeur in een productieomgeving;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • 3-4 dagen beschikbaar, werkdagen in overleg;
  • accuraat en analysevaardig;  denken in mogelijkheden en oplossingen;
  • teamspeler en veranderingsgezind.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven. De werksfeer bij onze bedrijven is te omschrijven als informeel, professioneel en no-nonsens. Voor de functie wordt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket geboden (cao Grafimedia).

Voor meer informatie over onze bedrijven kijk op: www.grootsgedrukt.nl en www.kmp.nl.  

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Inge Harder, afdeling HR, 0183 -583 333. Solliciteren op deze functie kan via de knop "Ik ben geïnteresseerd".