Junior Controller

 • Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

De Groot – grootsgedrukt is een familiebedrijf dat ruim 50 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in plano vellen offset-drukwerk in alle formaten en hebben een gerenommeerde naam in de markt opgebouwd. Met een eigen logistiek centrum en het aanbieden van fulfilment voorzien wij in de behoefte van een groot aantal trouwe grotere en kleinere klanten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we blijven innoveren en investeren, ook op het gebied van duurzaamheid en milieu. 

Onder hetzelfde dak bevindt zich uitgeverij Kontakt Mediapartners. Een breed mediabedrijf dat alles in huis heeft om elke boodschap op een aansprekende manier in de juiste mediakanalen te communiceren en interactie op te bouwen met de doelgroep. Met onder andere zeven wekelijkse huis-aan-huis kranten (Het Kontakt en Klaroen.nl), diverse  magazines en volop ontwikkelingen op het gebied van ’nieuwe’ media wordt de verbinding gelegd tussen lezers en adverteerders.

Functieomschrijving

Vanwege het vertrek van een collega zijn wij per 1 augustus a.s. op zoek naar een enthousiaste fulltime

Junior Controller 

In deze veelzijdige rol ondersteun je de directie met het uitvoeren en bewaken van het operationeel financieel beleid van zowel de De Groot - grootsgedrukt, Kontakt Mediapartners en De Groot Beheer. Je bent verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie (de interne en externe facturatiestromen) en wordt hierbij ondersteund door een team van 4 medewerkers. De werkzaamheden zijn breed en uitdagend en omvatten onder meer:

 • het opstellen van financiële maandrapportages
 • het bewaken van de liquiditeitspositie en het opstellen van liquiditeitsprognoses
 • het verzorgen van belastingaangiften (loon-, omzet-, vennootschaps-)
 • het voorbereiden, opstellen, bewaken van de jaarbegrotingen en prognoses, in nauw overleg met budgethouders
 • het aansturen en ondersteunen van het team Finance & Control en Facturatie (totaal 4 medewerkers)
 • het analyseren van financiële gegevens en de winstgevendheid van bedrijfsonderdelen
 • het fungeren als eerste aanspreekpunt voor accountant en debiteurenbeheer
 • het optimaliseren van de bestaande processen
 • het adviseren van directie, MT en collega's over financiële vraagstukken

Ben jij de gedreven professional die we zoeken?

Je beschikt over een flinke dosis pro-activiteit, zelfstandigheid en enthousiasme. Je vindt het leuk om je vast te bijten in cijfers en werkzaam te zijn op het praktische en adviserende vlak. Met de door jou gegenereerde en geanalyseerde data, kun je een onderbouwd advies geven over kansen, risico's en aandachtspunten op financieel gebied. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden en verliest daarbij de prioriteiten en deadlines niet uit het oog.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie of -administratie;
 • 2-3 jaar werkervaring  als Assistent Controller of een vergelijkbare functie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Analytisch sterk met een data gedreven ’mindset’;
 • Affiniteit met diverse software, kennis van AFAS is een pre.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven. De werksfeer bij onze bedrijven is te omschrijven als informeel, professioneel en no-nonsens. Wij houden van aanpakken! Voor de functie wordt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket geboden (cao Grafimedia) met o.a. een 36-urige werkweek, pensioenopbouw en 28 vakantiedagen.

Voor meer informatie over onze bedrijven kijk op: www.grootsgedrukt.nl, www.kmp.nl en www.hetkontakt.nl. Voor meer informatie over deze functie kan contact worden opgenomen met Jeannette van Wilgen, Controller, 0183 - 583 333.

Solliciteren op deze functie kan door jouw cv en motivatiebrief in te sturen via de link op deze pagina.

Acquisitie n.a.v. de advertentie wordt niet op prijs gesteld.