Marketing Specialist

 • Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

De Groot – grootsgedrukt is een familiebedrijf dat ruim 50 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in plano vellen offset-drukwerk in alle formaten en hebben een gerenommeerde naam in de markt opgebouwd. Met een eigen logistiek centrum en het aanbieden van fulfilment voorzien wij in de behoefte van een groot aantal trouwe grotere en kleinere klanten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we blijven innoveren en investeren, ook op het gebied van duurzaamheid en milieu. 

Onder hetzelfde dak bevindt zich uitgeverij Kontakt Mediapartners. Een breed mediabedrijf dat alles in huis heeft om elke boodschap op een aansprekende manier in de juiste mediakanalen te communiceren en interactie op te bouwen met de doelgroep. Met onder andere zeven wekelijkse huis-aan-huis kranten (Het Kontakt en Klaroen.nl), diverse  magazines en volop ontwikkelingen op het gebied van ’nieuwe’ media wordt de verbinding gelegd tussen lezers en adverteerders.

Functieomschrijving

Om de ambitieuze plannen van zowel onze drukkerij als uitgeverij verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een allround fulltime 

Marketing specialist (m/v)

In deze brede rol ben je werkzaam voor zowel De Groot - grootsgedrukt als voor Kontakt Mediapartners. Je komt te werken in een team van 13 enthousiaste, creatieve vormgevers en multimediaspecialisten en je draagt verantwoordelijkheid voor het bedenken en uitvoeren van zeer uiteenlopende (online-) marketingactiviteiten. Geen dag is hetzelfde. De werkzaamheden zijn breed en uitdagend en omvatten onder meer:

 • het opstellen van een marketing- en communicatieplan;
 • het bedenken en uitvoeren van (betaalde) promotiecampagnes zowel on- als offline;
 • het opzetten van marktonderzoeken en marktverkenningen;
 • het bepalen van doelgroepen en klantgedrag inclusief analyses ook op het gebied van klanttevredenheid;
 • het bedenken en initiëren van nieuwe strategieën;
 • het beheer van social media kanalen en nieuwsbrieven inclusief bijbehorende rapportages;
 • het beheer en optimaliseren van onze websites, inclusief seo en sea;
 • het verzorgen van beursstands en acties;
 • het mee organiseren van in- en externe kennissessies plus klantevents.

Ben jij de duizendpoot die we zoeken?
Je beschikt over een flinke dosis pro-activiteit, flexibiliteit en enthousiasme. Je vindt het leuk om werkzaam te zijn in het brede spectrum van offline en online marketing en je houdt van je vak. Jij bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden en kan dit overbrengen op je collega’s. Je kan gemakkelijk schakelen tussen verschillende opdrachten en verliest daarbij de prioriteiten en deadlines niet uit het oog. 

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau op het gebied van (online-)marketing, media en communicatie; 
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels/Duits een pré;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden; 
 • Analytisch sterk met een data gedreven ’mindset’.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven. Naast het creatieve team waar je deel van uitmaakt, heb je een nauwe samenwerking met o.a. de salesteams van beide bedrijven. Je rapporteert aan de teamleider van de studio. 

Voor de functie wordt een marktconform arbeidsvoorwaarden-pakket geboden (cao Grafimedia) met o.a. een 36-urige werkweek, pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en bovenal een goede werksfeer.

Voor meer informatie over onze bedrijven kijk op: www.grootsgedrukt.nl, www.kmp.nl en www.hetkontakt.nl. 

Voor meer informatie over deze functie kan contact worden opgenomen met Annie Molenaar, teamleider studio, tel. 06 - 235 62 984. Solliciteren op deze functie kan via de sollicitatie button. 

Acquisitie n.a.v. de advertentie wordt niet op prijs gesteld.