Process Engineer (grafisch)

  • Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Drukkerij De Groot is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar staat voor kwaliteit en topservice. Ondanks onze lange geschiedenis staat innovatie hoog in het vaandel. Zo ondernemen we duurzaam en milieuvriendelijk. Uiteraard waarderen wij het ambacht, maar staat dat ons niet in de weg nieuwe, snellere of betere persen aan de schaffen zoals de KBA Rapida 106 die wel 18.000 vellen per uur kan afdrukken. Met Sublima 170 of 190 onderscheidt u geen pixels meer, zelfs bij zeer sterke vergroting. Drukkerij De Groot is een van Nederlands vooraanstaande drukkerijen in al het zakelijke, promotionele en boekdrukwerk. 

 

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van onze afdeling Procesontwikkeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Process Engineer (m/v)
36 uur per week

Je bent werkzaam binnen het team Processontwikkeling, dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse voortgang van het productieproces. Je voert hierbij het technische beheer uit van zowel de diverse internetportalen als het geautomatiseerde machinepark en je houdt je bezig met automatiseringstrajecten om efficiency in de workflows te vergroten. Een juiste vertaling van de interne vraag naar een technisch toepasbare oplossing is een belangrijk onderdeel van deze functie. Tevens heb je hierin een signalerende en adviserende rol, waarbij jouw expertise en uitstekende communicatieve vaardigheden zorgen voor draagvlak binnen de organisatie. Je vindt het leuk om de kartrekker te zijn in projecten; indien het nodig is richt je een projectteam op en heb je daarbinnen een sturende rol. Je bent in staat om meerdere ballen (lees projecten) in de lucht te houden. Intern geef je opvolging aan supportvragen en je ondersteunt collega’s van andere afdelingen technische vraagstukken over het productieproces. 

Deze job heeft een sterk IT component en daarom zoeken we een enthousiast talent met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Je loopt voortdurend voorop in het vakgebied en draagt bij aan de continue innovatie van onze organisatie. Termen zoals Javascript, PDF, XML, XSLT, webtechnologieën zoals PHP, protocollen zoals SOAP en architectuurstijlen zoals REST hebben voor jou weinig geheimen. 

Functie-eisen

  •       Afgeronde MBO/HBO-opleiding in een IT richting;
  •       Kennis van het (technisch) grafisch proces is een pre;
  •       Ervaring met procesautomatisering via o.a. Enfocus Switch is een pre;
  •       Communicatief sterk;
  •       Projectmanagement skills;
  •       Stressbestendig;
  •       Teamspeler.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven. Je komt te werken in een dynamisch team dat medeverantwoordelijk is voor innovatie en ontwikkeling. Je hebt veel contact met collega’s van andere afdelingen om je doelstellingen te bereiken. Voor de functie wordt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket geboden, conform Grafimedia cao.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatiebrief via de sollicitatiebutton.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.grootsgedrukt.nl.