Sales Promoter BELUX

 • Winthontlaan 6d, Utrecht, Utrecht
 • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Collistar is in 1983 in Milaan opgericht als de cosmetische divisie van een toonaangevend Italiaans farmaceutisch bedrijf. Al snel ontwikkelde Collistar zich tot een extreem succesvol internationaal beautymerk. 

Al vanaf het prille begin bepaalt Daniela Sacerdote de strategische visie en koers van het bedrijf en in de loop der jaren is Collistar uitgegroeid tot het merk dat we allemaal kennen: gekenmerkt door een sterke toewijding aan schoonheid en tegelijkertijd door de essentiële rol die wetenschappelijke innovatie speelt. Collistar producten worden wereldwijd verkocht: in Italië wordt Collistar momenteel verkocht bij ca 2.500 parfumerieën en alle warenhuizen. Over de grenzen is Collistar vertegenwoordigd bij ruim 3.000 retailers.

Momenteel zijn er diverse openstaande vacatures binnen Collistar, zie onderstaand overzicht:

Functieomschrijving

Collistar Benelux B.V. is een dochteronderneming van Collistar S.p.A. Milaan. Collistar is een populair Italiaans cosmeticamerk met een uitgebreid assortiment in o.a. make-up, gezichts-, lichaams-, zon- en haarverzorging. Collistar wordt in de Benelux gedistribueerd via selectieve parfumerieën en luxe drogisterijen. Collistar S.p.A. is onderdeel van de internationaal opererende Bolton Group. Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:


Sales Promoter Belux (m/v), regio Noord-Midden België 
40uur (di t/m za)

 

Als Sales Promoter Belux werk je nauw samen met de Account Manager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de resultaten in jullie rayon. Je bent het ‘gezicht’ en visitekaartje van Collistar. Je reist dagelijks naar klanten in je rayon waar je gedurende de promotiedag zowel consumenten als verkopend personeel informeert, enthousiasmeert en laat kennis maken met Collistar. Dit doe je met de nodige flair en overtuigingskracht en met een duidelijk en onderbouwd huid- en/of make-up advies. Je maakt van een promotiedag een succes door de vooraf gestelde doelstellingen te realiseren en draagt zorg voor een optimale productpresentatie bij onze klanten.

Tevens stel je het verkoopteam in de parfumerie op de hoogte van nieuwe introducties. Zodra je productkennis van voldoende niveau is, verzorg je zelfstandig en met enige regelmaat korte producttrainingen en/of workshops op locatie.
Verder plan je in jouw rayon servicebezoeken in voor filialen van ICI Paris XL Belux.


Profiel:

 • MBO werk- en denkniveau;Afgeronde opleiding visagie en/of schoonheidsspecialist(e) is een vereiste;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Representatief en een zelfverzekerde doch sympathieke uitstraling met respect voor etiquette;
 • Enthousiast, proactief commercieel gedreven met passie voor cosmetica;
 • Service- en resultaatgericht;
 • Tweetalig Nederlands en Frans sprekend en schrijvend is een must;
 • Woonachtig centraal in midden België;
 • In bezit van rijbewijs.

Solliciteren?
Past deze functie bij jou en heb je interesse om bij Collistar te werken? Via deze pagina kun je reageren op deze vacature en deze richten aan Alise Manders (Field Sales Manager Benelux). Wij nemen alleen sollicitatiebrieven in behandeling met duidelijke motivatie, Curriculum Vitae en foto.